SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolcu Otobüsüne Çirkin Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'dan Trabzon'a gitmekte olan yolcu otobüsüne Malatya'dan geçerken yapılan taşlı saldırıda 1 yolcu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay, Malatya çevreyolu Sanayi Üst Geçidi'nde meydana geldi. Mustafa Özdemir yönetimindeki 61 S 0171 plakalı yolcu otobüsü seyir halinde iken, yola çıkan bir kişi otobüsün ön camına taş attı. Taş camı kırarak içeri düştü.

Otobüsün içerisine düşen taş, 1 numaralı koltukta oturan Yasin Mines'i (48) yaraladı. Yaralı yolcu Özel Mavi Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs şoförü Mustafa Özdemir, "Yolcu indirecektim. Tam yavaşladığım esnada taş atıldı. Taş 1. koltuktaki yolcuya değdi. Yolcu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yolcular korktu. Yola giden araba. Arabadan ne istedi. Bizimle bir davası da yok" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız