SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yolculuk Eziyete Dönüştü!'

A- A+ PAYLAŞ

Onur Air Havayolları'nın, geçtiğimiz Salı günü İstanbul Atatürk Hava Limanından Malatya Erhaç Havaalanı'na inmek üzere havalanan yolcu uçağının, Malatya havaalanının bir süre uçuşa kapatılması nedeniyle Gaziantep'e yaptığı zorunlu inişten sonra yaşananlar yolcuları çileden çıkarttı.

Malatya Erhaç Havaalanı'nın, askeri jet uçakların eğitim uçuşu sırasında, uçaklardan birinin yedek yakıt tankının pistin üzerine düşmesi sonucu bir süre ulaşıma kapatılmasından sonra, Malatya'ya gelmek üzere havalanan Onur Air uçağı, Gaziantep Havaalanı'na inmişti.

Uçağın yolcuları yaşananları ve çektikleri sıkıntıları şöyle anlattılar:

"Uçak Malatya'ya gelmek üzere havalandıktan bir süre sonra Malatya havaalanının kapalı olduğu, bu nedenle Gaziantep'e zorunlu iniş yapılacağı bildirildi. Saat 12.30 sıralarında Gaziantep havaalanına indik. Burada bir salona alındık. İlgilenen kimseyi görmedik. Oradaki konuşmalarda 14.30 gibi uçağın Malatya'ya havalanabileceği söyleniyordu. Bizleri aldıkları salonda havaalanının başka yerlerine giriş çıkışa izin vermediler. Sadece su ve bisküi türü gıdaların satıldığı bir büfe vardı. Herhangi bir ikramda bulunmadılar. Özellikle hasta ve çocuklu olanlar sıkıntı çektiler. Net bir açıklama yapmıyorlardı. Daha sonra bir ara 15.00 gibi havalanabileceğimizi söylediler. Ancak 16.00'ya kadar ne arayan ne soran oldu. Bazı yolcular, karayoluyla Malatya'ya gönderilmeyi konuşmaya başladılar. Yolcular tepki göstermeye başlayınca, bu kez, o gün Malatya havaalanının açılamayacağını, şirketin ise yolcuları Malatya'ya götürmek üzere otobüs tutamayacağını, uçağın İstanbul'a döneceğini, isteyen yolcuları İstanbul'a geri götürebileceklerini, ancak para iadesi filan yapmayacaklarını söylediler. Bu yolcuların tepkisini artırdı. Yolcuların tepkileri ve baskıları üzerine, 2 otobüs kiralayıp Malatya yolcularını karayoluyla Malatya'ya gönderdiler. 4 saat boyunca bize eziyet çektirdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız