SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolculuk Otobüsle

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da Kartalspor maçı hazırlıkları tamamlandı ve İstanbul'a hareket etti.

Hayati Palancı'nın istifası üzerine takımı çalıştıran antrenör Mahmut Evren (fotoğraftaki) yönetiminde yapılan son antrenmana, kart cezalısı olan Güngör ve İlhan Var'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan kaleci Taylan, Selim Akbulut ve Mustafa Sert katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Güven ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

YALANLAMA..
Bu arada, Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat, Kayseri Erciyessporlu yöneticilerin geçen hafta sonu İnönü Stadı'nda oynanan maçta saldırıya uğradıkları yönündeki açıklamalara cevap verdi. Fırat, Kayseri Erciyessporlu yönetici ve futbolculara fiili bir saldırıda bulunulmadığını ileri sürerek, "Taraftarlarımızın sahaya yabancı madde atmaları dışında centilmenlik dışı herhangi bir harekette bulunulmamıştır. Kayseri Erciyessporlu yöneticilerin saldırıya uğradıkları yönde yaptıkları açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Tansiyonu yüksek bir maç oynadık. Öyle ki, Kayseri Erciyessporlu yöneticilerin takımlarının attıkları goller sonrası sevinçleri ve bağırmaları taraftarlarımızın tepki göstermesine neden olmuştur. Taraftarlarımızı Malatyasporlu yöneticiler sakinleştirmiştir. Bunun yanında Kayseri Erciyesspor'un yedek kulübesi ve oyundan alınan futbolcular tribünlere el, kol hareketi yapmışlardır. Biz, Kayseri Erciyesspor'u centilmence uğurladık. Ayrıca birkaç taraftarın yaptığı hareket tüm Malatya'ya mal edilemez" dedi.

Takımın genç oyuncuları Mustafa Aslan, Ali Şimşek, Mehmet Yoldaş, Mert Güneş ve Buğra Dinler de, Malatyaspor'un zor bir süreçte olduğunu ve hep birlikte bu süreci atlatmak için çalışacaklarını söylediler.

Malatyaspor, Perşembe gecesi 21.00'de karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

2. BAŞKANIN GÖRÜŞMELERİ..
Öte yandan Malatyaspor'da kulüp 2. başkanı Orhan Kaya istişarelerini sürdürüyor.

16 Mayıs tarihinde kongre kararı alan yönetim, Malatyaspor'un genel sorunları ve bu sorunların çözümünü içeren bir dosyayı Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a sundu. Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı Orhan Kaya, görüşmelerin halen devam ettiğini ve bu görüşmelerden çıkacak karar sonrası devam edip, etmeme kararı alacaklarını söyledi. Kaya, bir hafta içerisinde net bir karar vereceklerini ifade ederek, "Malatyaspor'un düzlüğe çıkması için 15 milyon TL paraya ihtiyacı var. İlk etapta 7.5 milyon TL gerekiyor. Konuyla ilgili görüşmelerimiz halen devam ediyor. Önümüzdeki günlerde çıkacak sonuca göre bizde kararımızı vereceğiz" dedi.

Malatyaspor'da 16 Mayıs tarihinde yapılması planlanan kongre, İl Özel İdaresi toplantı salonunda saat 10.00'da başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız