SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolda Görüşü Engelleyen Ağaçlar Budandı

0
Güncellendi - 2016-02-04 22:05:46
Yolda Görüşü Engelleyen Ağaçlar Budandı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından yol güzergâhlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçlarda budama çalışması yapıldı. Sürücüler, ağaçların budanmasının sürücüler için yerinde bir çalışma olduğunu ifade ettiler.

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yol güzergâhlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçlarda budama çalışması yapıldı. Battalgazi ilçesine bağlı Eski Malatya bölgesi Dolamantepe-Bahçelievler feribot yolu güzergâhında yapılan budama çalışmaları ile ilgili sürücüler ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Sürücülerden Mikail Canbay, ağaçların budanması ile sürücüler için yol görüş açısının daha da genişlediğini belirterek, “Battalgazi Belediyesi çalışıyor. Yollara gelen ağaç dalları budanıyor. Yol kenarındaki ağaçların uzayan dalların kesilmesi işlemi yapılıyor. Yol kenarındaki ağaçların uzayan dalları araçlara zarar veriyordu. Sağ olsun belediye yetkilileri bu durumun önüne geçmek için budama çalışmalarına başladı. Başkanımız sağ olsun bize her konuda hizmet getirmek için çalışıyor. Biz ondan razıyız. Allah da ondan razı olsun” dedi.

Kerim Akdoğan isimli vatandaş ise, “Yolumuzun dar ve ağaç dalları da yola geliyordu. Budama çalışmaları oldukça iyi oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Yollarımız budanan ağaçlardan sonra daha da genişledi. Önceleri iki araç yan yana geçerken oldukça zorlanıyordu. Araç sahipleri ağaç dallarının yola uzanmasından dolayı zarar görüyordu. Sağ olsun yetkililer budama çalışmaları bu durumun önüne geçti. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız