SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolda, Site Bahçesinde.. Yasağa Uymayanlara Ceza

0
Güncellendi - 2020-04-19 22:41:41
Yolda, Site Bahçesinde.. Yasağa Uymayanlara Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da da, koronavirüs salgını nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağına uymayan 300 kişiye polis ekipleri tarafından idari para cezası uygulandığı bildirildi.

İki günlük sokağa çıkma yasağını, merkezi yerlerde havadan dron diye adlandırılan İnsansız Hava Aracı'nın yanı sıra yerde görevli çok sayıda ekiple denetleyen Malatya Emniyet Müdürlüğü, yola ya da apartman veya sitelerin bahçesine çıkarak yasağı ihlal edenlere göz açtırmadı. Cumartesi tüm gün ile Pazar gece saat 21.00'e kadar, yasağa uymayan toplam 300 kişiye, 3 bin 150'şer TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Bu arada, merkez ilçe Yeşilyurt Tecde Mahallesi Kayısı Araştırma Müdürlüğü arka kısmındaki bir siteden dışarı çıkan bir genç kız ve iki kadına, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle polisler tarafından ceza tutanağı düzenlendi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Rıdvan (4 yıl önce)
    Adı üstünde sokağa çıkma yasağı...Site bahçesi sokak mı ki ceza yazılıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Uveys Karani (4 yıl önce)
    Bir virüs ki adına derler korona, Tedbir almak gitmesin sakın zoruna. İnsan sokakta boş yere gezmesin ki, Bulaşıcı hastalıklardan koruna. Aşık Uveys El Karani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (4 yıl önce)
    Emniyet daha sıkı denetim yapmalı herkes dışarda uyarıp bırakmayın ceza yazın ki bir daha yapmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bizim iki bloklu site de Cumartesi günü panayır yeri gibiydi adam, kadın, çocuk semaver çayı içiyorlardı hiç birşey diyen olmadı. Dilerim bizler için çırpınan sağlık çalışanları sosyal yardımlaşma personeli ptt personeli emniyet güçlerinin emeği bu cahil insanların yanına kâr kalmaz Allah'a havale ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Elazığ'da röportaj yapmışlar izledim bu çağda adam uydurma virüs filan yok ahada biz geziyoruz soyleyin gelsin diyor birde güzel dinimizi alet ediyor biz imanı güçlü insanlarız bize virüs işlemez diyor emniyete teşekkür ediyorum kendi yakininzda olsa ceza keseceginizden eminim bütün sağlıkçı emniyet güçleri ve üretim sektöründe çalışanlara teşekkür ederim saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşlar polisi arayın yoksa bu insanların ıslah olacağı yok.
    0
    0
    Yanıtla