SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldaki Bakan, Hazır Mehter, Menü..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti öncesinde ve sırasında kentteki hareketlilik dikkat çekti.

Karayolları ve belediye ekipleri, yolları onarıp, çizgiler çizerken, Başbakanın geçeceği güzergahta yeralan Belediye civarında, yol süpürme araçları çevreyi tertemiz etti.

Programda olmamasına rağmen Başbakanın belediyeyi ziyaret edebilme olasılığına karşılın Malatya Belediyesi Mehter Takımı da bina önünde hazır ve nazır bekledi. Ancak, Başbakan otobüsle geçerken belediye önünde kısa bir süre durakladı, burada bekleyen vatandaşları selamlayıp Atatürk Spor Salonu'na gitti.

Bu arada Başbakanla beraber Malatya'ya gelen ve geceyi Öğretmenevi'nde geçiren bakanlardan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de, Başbakandan önce Malatya caddelerinde gözüktü.Bakan Öğretmenevi'nden Belediye önüne kadar kaldırımda yaya olarak yürüdü. Bakan, İnönü Kapalı Çarşısı ve Belediye civarında vatandaşlarla tokalaştı.

YEMEK MENÜSÜ..
Öte yandan Başbakan ve beraberindekilere, Kervansaray Restaurant'ta parti Kadın Kolları tarafından yemek verildi.

Menüde; Aya Çorbası, Yoğurtlu Çorba, Kiraz Yaprağından Köfte, Analı Kızlı Köfte, Kağıt Kebabı, İncik ve Kayısı Tatlısı vardı.

HASTA ZİYARETİ..
Başbakan Tayyip Erdoğan, felçli bir vatandaşı da evinde ziyaret etti.

Çukurdere Mahallesi Özdoğan Apartmanı'nda oturan Cihan Kılıç (29) isimli evli ve iki çocuk babası felçli şahsın durumu, Başbakan Erdoğan'a iletildi. Başbakan ve eşi, sözü edilen adrese giderek hastanın sorunlarını dinledi. Basın mensuplarının alınmadığı hasta ziyareti sonrasında düşüncelerini anlatan Cihan Kılıç'ın babası Mehmet Kılıç, "Sayın Başbakanımız ve eşi evimizi şereflendirdi ve hastamızın sorununu dinledi. Kendisine ve ailesine teşekkür ederiz" dedi. Başbakan, hasta ziyareti çıkışında
vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı.

Öte yandan, Cihan Kılıç'ın 10 ay önce evinin banyosunda düşerek rahatsızlandığı, felç nedeniyle kaldırıldığı hastanede beyninde ur tespit edildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız