SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldaki Taşlar mı Öldürdü?

A- A+ PAYLAŞ

Kazanın meydana geldiği yerin yakınında incelemeler yapan Milliyet muhabiri, yolda taşların bulunduğunu tespit etti. Taşlar kazaya neden olabilecek kadar büyüktü.

“Şemsiye kralı” olarak tanınan işadamı Celal Birsen’in ölümüne yol açan trafik kazasına, otoyola hafriyat kamyonundan dökülen taşların neden olduğu ileri sürüldü

TEM Otoyolu’nda önceki akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden işadamı Celal Birsen’in ölümüne yol açan trafik kazasına, otoyola hafriyat kamyonundan dökülen taşların neden olduğu öne sürüldü. Aynı akşam, aynı güzergâhı kullanan diş hekimi Halil Erçağa, taşları gördüğünü ve kazaya da bu taşların yol açmış olabileceğini söyledi.
“Şemsiye kralı” olarak tanınan Birsen, önceki akşam Çorlu’daki fabrikasından, şoförü Muhsin Erdoğan’ın kullandığı ciple İstanbul’a hareket etmişti. Cip, TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde kontrolden çıkarak takla atmış, Birsen ve Erdoğan hayatını kaybetmişti. Kazayla ilgili olarak Milliyet’e bilgi veren diş hekimi Halil Erçağa şu iddiada bulundu:
“Tepekent’ten başlayarak kazanın meydana geldiği Bahçeşehir girişine kadar sol şeritte ara ara taşlar gördüm. Sabah kazayı görünce Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Selimpaşa İşletme Şefliği’ni aradım, taşları anlattım. Yolları devamlı kontrol ettiklerini söylediler. Birsen’in hayatını kaybettiği kazanın su birikintisi nedeniyle meydana geldiği söyleniyor, bence kesinlikle alakası yok. Kaza yoldaki bu taşlar yüzünden meydana geldi, diye düşünüyorum. Bu taşlar da hafriyat kamyonlarından yola dökülüyor.”

Otoyolda incelemeler yapan Milliyet muhabiri, kazanın meydana geldiği yerin yakınında biri hâlâ yol üzerinde, diğeri ise yol kenarında olmak üzere iki noktada taş tespit etti. Taşların ciddi bir kazaya yol açacak büyüklükte olması dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız