SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldaki 'Yığın'!

A- A+ PAYLAŞ

Trafikte yük taşıyan bazı araç sahipleri, insanı şaşırtacak bir sorumsuzlukla yoluna devam ederken arkalarından gelen araçları tehlikeye düşürdüğüne aldırmıyor.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde trafikte seyredenler, yolun ortasında hareket halindeki çalı yığınını görünce şaşırdılar. Çalıları geçince önden bakan sürücüler, yolda seyir eden aracın bir traktör olduğunu gördüler.

Traktörün römorkuna çalılar gelişi güzel yüklenince, trafikte seyredenler arkadan hareket halinde olan bir çalı yığınını görmek zorunda kaldılar. Ancak çalı yığınının hangi araçla taşındığını anlayamadılar. Şerit değiştirerek ilerleyip geri bakınca aracın traktör olduğunu gördüler.

Traktör sürücüsü ise, yoldaki sürücülerin şaşkınlığına aldırmadan yoluna devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız