SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoldan Satış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü Beldesi’nde yol kenarında satılan fasulye ve nohut ilgi görüyor.

Fasulye yetiştiriciliğinde önemli rol oynayan Sürgü Beldesi’nde yol kenarında oluşturulan tezgahlarda satışa sunulan fasulye il dışından gelen vatandaşlara satılıyor. Fasulye ve nohut satıcılığı yapan Abuzer Budak, özellikle il dışından gelen vatandaşların paketler halinde alış veriş yaptığını söyledi.

Sürgü'de yetişen fasulye ve nohutları satışa sunduğunu belirten Budak, "Tamamen bizim ürettiğimiz ürünleri tezgahlarda satışa sunuyoruz. Fasulye ve nohutları 3 ve 5'er kiloluk torbalar halinde satıyoruz. Özellikle il dışından gelen veya giden vatandaşlar mutlaka bizim tezgahlarımızda durarak, alış veriş yapıyor. Genelde paket paket alıyorlar" dedi.

Budak, geçen yıllara nazaran fiyatlarda fazla bir artışın olmadığını kaydederek, "Fasulyenin kilosu 3,5 YTL, nohut ise 2 YTL. Geçen yıllara göre fazla bir fiyat artışı olmadı. İşlerimizde iyi sayılır. Sipariş olduğu takdirde Malatya merkeze de ürünlerimizden gönderiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız