SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yollar Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:25
Yollar Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

 Büyükşehir statüsü kazandıktan sonra görev ve hizmet alanı genişleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, mahallelere dönüşen köy yollarında yol açma, genişletme ve asfalt çalışmaları yapıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Beydağı yamaçlarında bulunan Hisartepe ve Bulutlu Mahallelerinin en önemli ulaşım aksı olan 7 kilometrelik yol güzergahında; ilk olarak dolgu, yama ve silindir ile mıcır sıkıştırma işlemlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, daha sonra 2 kat sathi kaplama asfalt çalışması yaparak, daha güvenli bir hale gelen yolu vatandaşların hizmetine açtı.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca, 5 kilometre uzunluğundaki Hisartepe, Taşdibek, Pelitli mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda da genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yol boyunca görüşü kısıtlayan viraj bölümlerini genişleten, rampaları düşüren Büyükşehir Belediyesi, yol kenarında şarampol temizliği de yaptı. 5 metre olan mevcut yol 10 metre genişliğine çıkartılırken, kuru derelere ve dağdan gelebilecek sulara karşı beton ve betonarme olmak suretiyle en küçüğü 600 mm en büyüğü de bin 600 milimetre çapında büz dolgular yapıldı” denildi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Pelitli Mahalle Muhtarı Bayram Tutuk, çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız