SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yollar Pazar Günü Açık Olacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:03:49
Yollar Pazar Günü Açık Olacak
A- A+ PAYLAŞ

YGS öncesinde il merkezi ile İnönü Üniversitesi arasındaki yolun bir yönünün ulaşıma kapatılarak onarım çalışması başlatılması tepkiye yolaçerken, Vali Vasip Şahin'in konudan haberdar olunca durumu Karayolları ile görüştüğü, yolun Pazar günü 4 gidiş-geliş 4 şeritten ulaşım sağlanacak duruma getirileceği bilgisini aldığı bildirildi.

24 Mart Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na çok sayıda öğrencinin İnönü Üniversitesi kampusundeki binalarda gireceği, daha önceki yıllarda da olduğu gibi, sınav günü üniversite yolu üzerinde çok büyük trafik yoğunluğu olacağı belirtilirken, YGS takviminin gözönünde bulundurulmadan bu yolda Karayolları'nca onarım çalışmalarına başlatılıp, Elazığ yönünden Malatya yönüne gelişteki iki şeridin trafiğe kapatılarak, trafiğin karşılıklı birer şeritten verilmesinin, bu yoldaki trafiği felç edeceği ve birçok öğrencinin mağduriyetine yolaçabileceği belirtilmişti.

Yetkililer, bu durum karşısında öğrencilerin mağdur olmaması için, özel araçlar yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini isterken, Valiliğin devreye girerek sınav trafiğinin yoğunluğunun bitimine kadar, Mişmiş Park ile Malet Kombinası arasındaki bölümde çalışmaları durdurup, trafiği rahatlatması gerektiği bildirilmişti.

VALİ DEVREYE GİRDİ..

Vali Vasip Şahin'in, Karayolları ilgilileri ile görüştüğü ve çalışmalar hakkında bilgi aldığı, Karayolları yetkililerinin, Pazar günü yolun karşılıklı 2'şer şeritten 4 şerit olarak ulaşıma açık olacağını, yalnızca yolun ortasında işaret dubalarının bulunacağını, bunun da ulaşıma herhangi bir olumsuz etkisinin olmayacağı bilgisini verdikleri öğrenildi.

BELEDİYE DE ÇALIŞMALARI DURDURACAK..

Bu arada Malatya Belediyesi de 24 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS Sınavı öncesi, sınava gireceklerin motivasyonunun bozulmaması amacıyla bazı önlemler aldı. 

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şehrin dört bir yanında sürdürülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’den itibaren durdurulacağı ve 24 Mart Pazar günü de gün boyu çalışma yapılmayacağı bildirildi. 

Yapılan açıklamada ayrıca, öğrencilerin sınav yerlerine daha kolay ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla da şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda gerekli tedbirlerin alındığı ve trafiğe açık hale getirildiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız