SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yollarda Yeni Düzenleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:59
Yollarda Yeni Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın tek merkezden kurtarılması, yeni alt merkezlerin oluşmasını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Güney Kuşak Yolu, Tecde Yolu ve Fahri Kayahan Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni bir dönel kavşak düzenlemesi yapılıyor. 

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından verilen bilgide, Fahri Kayahan Bulvarı-Tecde Yolu ile Tecde tarafından açılacak olan Güney Kuşak Yolu ve TOKİ’ye açılacak yeni yolun kesiştiği noktada yapılacak dönel kavşak, trafikte önemli bir rahatlama sağlayacak.

Dönel kavşakla ilgili sürdürülen çalışmalar kapsamında ilk olarak, yol ve kavşak düzenleme alanı içerisinde kalan 13 adet konutun 563 bin lira muhdesat bedeli ödenerek yıkımının yapıldığı kaydedildi.

“Yapımına başlanan dönel kavşakta hafriyat çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Aynı zamanda imar uygulamasından dolayı yol güzergahında kalan diğer konut ve iş yerlerinin de bir an önce boşaltılıp yıkılması için çalışmalar sürdürülüyor” denilen açıklamanın son bölümünde, şunlar belirtildi:

“Mevcut Tecde Yolu’nun Fahri Kayahan Bulvarı girişinden Tecde merkezine kadar genişletilmesi için de çalışmalara başlandı. Çalışmalar kapsamında ilk etapta kavşaktan itibaren 100 metrelik kısmın açılması planlanıyor. Yol genişletme çalışmaları, etaplar halinde Tecde merkezine kadar devam edecek.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız