SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolları Açık Olsun"

A- A+ PAYLAŞ

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve beraberindeki çok sayıdaki mahalle ve köy muhtarı toplu halde AKP  İl Binası'na giderek, burada AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile milletvekili adayı Şanal Tosun'a seçim sonucundan dolayı hayırlı olsun bulundu.

Ziyarette konuşan AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, muhtarlara seçim döneminde vermiş oldukları katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek, "Malatya'da seçim huzur içinde geçmişse, bunun bir sebebi de muhtarların yaptığı çalışmadır. Yeni seçilen milletvekillerimizin muhtarların sorunları noktasında da çalışmalar yapacağından ben eminim" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, "Güzel ve huzurlu bir seçim yapıldı. Başbakanımı ve milletvekillerimizi buradan kutluyorum, hayırlı olsun, yolları açık olsun. Önümüzdeki 2 yılda Malatya büyük şehir ve marka şehir olmalıdır. Bunun aynı zamanda belde ve köylere de yayılmasını istiyoruz. Marka köy ve marka köylerin de olmasını istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Malatya Türkiye genelinde AK Parti'ye en fazla oy veren ilk 5 ilden birisi olmuştur. Tüm Malatyalılara teşekkür ediyorum. Seçimin demokratik ortamda yapılması için çok büyük mücadeleler verdik. Bunun için tüm siyasi partilere ve tem teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Malatya sayesinde, muhtarlarımız sayesinde, Türkiye sayesinde biz bir kez daha tarih yazıyoruz. Allah nasip etti, bir daha oldu. Bizim gönüllerimiz bir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız