SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yollarımızı Nitelikli Hale Getiriyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-11 01:52:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçesinin kırsal yaşam alanları ve mahallelerde devam eden yol açma, genişletme ve sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, modern, yaşam düzeyi yüksek, daha güzel bir Yeşilyurt hedefine ulaşmak için ilçenin merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan ulaşım ağını güçlendirme çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

“ ÜÇ YILDA 241 BİN 350 TON SICAK ASFALT DÖKÜMÜ YAPTIK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, Fen İşleri Müdürü Mehmet Cüreoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü Mühendisleriyle birlikte ilçe genelinde devam eden yol açma, genişletme, sıcak asfalt dökümü ve sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

“DAHA GÜZEL BİR YEŞİLYURT HEDEFİYLE HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRDIK”

İlçedeki araç ve yaya trafiğini rahatlatıp gündelik yaşamı daha kolay hale getirebilmek adına yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Polat, Kozluk mahallesindeki sıcak asfalt dökümü, taş duvar ve perde duvar çalışmalarıyla tamamlanan yolun hizmete girdiğini söyledi.

Bütün hizmetlerinin temelinde ‘Daha Güzel Bir Yeşilyurt’ hedefinin olduğunu ifade eden Başkan Polat, “ Üç yıllık görev dönemimiz içerisinde ilçemizin en ücra noktasına kadar halkımıza yakışan hizmetleri götürmenin onurunu yaşıyoruz. İlçemizdeki bütün yolları daha nitelikli ve kaliteli hale getirip ulaşım ağını güçlendirmeye ayrı bir önem veriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz üç yıl içerisinde ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalarda toplam 241 bin 350 ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Kent merkezindeki hizmet kalitesinin aynısını bütün yerleşim alanlarına taşıyoruz. Kozluk Mahallemizdeki ulaşım trafiğini sağlayan yolumuzu öncelikle genişlettik, ardından alt yapı çalışmalarını tamamlayarak taş duvar ve perde duvar işlerini tamamladık. Bu günde fınısher ile sıcak asfaltını dökerek modern bir görüntüye ulaştırdık. İlk başta yürünemez haldeki bu yolumuzu titiz bir çalışmayla standartlarını yükselterek Kozluk’lu hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Kozluk’lu vatandaşlarımız hem yürüyerek hem de araçlarıyla bu yolumuzu artık daha rahat ve güvenle kullanabilecek. Kozluk’taki meydanımızın da çevre düzenlemesini yaparak güzel bir görüntüye ulaştırdık. Bizim tek gayemiz; milletimize en güzel hizmetleri ulaştırmaktır, ekiplerimizde bu anlayış doğrultusunda sahadaki özverili çalışmalarıyla ilçemizin bütün yollarını güzelleştirmeye devam ediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği ‘millete efendi değil hizmetkârı’ olma anlayışıyla çalışmalarımızı dört koldan sürdürmekteyiz ” dedi.

“OCAK İLE EKİM AYI ARASINDA 57 BİN 894 TON SICAK ASFALT DÖKÜMÜ YAPTIK”

Yeşilyurt İlçesine yakışan hizmetlerde bulunmaya devam ettiklerini ifade eden Polat, Kozluk Mahallesinden sonra Yavuz Selim Mahallesi Sakinler Sokakta devam eden yol açma, genişletme ve sıcak asfalt serimini yerinde denetledi.

2017 Yılının Ocak ile Ekim ayı arasında ilçe genelinde sürdürülen yol çalışmalarda toplam 57 bin 894 ton sıcak asfalt serimi yaptıklarını hatırlatan Polat, “Bütün hizmetlerimiz vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve sağlığı içindir. İlçemizin daha düzenli, modern ve temiz bir hale gelmesi için özellikle ulaşım ağının güçlü olmasına önem vermekteyiz. 2017 yılında yapmayı planladığımız asfalt programımızı tamamladık. Yılsonuna kadar yol yapım ve yenileme çalışmalarımız hava şartları uygun olduğu sürece hız kesmeden devam edecek. TOKİ Bölgesindeki konutlaşmayla birlikte insan ve araç trafiğinin artması nedeniyle alternatif yol güzergâhları oluşturmaya, mevcuttaki yolları daha güzel bir hale getirmeye önem veriyoruz. Ekiplerimiz Yavuz Selim Mahallesinde bölgedeki ulaşım ağını güçlendirmek için yol açma, genişletme ve sıcak asfalt serimi tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Polat, Fen İşleri Müdürlüğü personellerine başarılar dilerken, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali (6 yıl önce)
    Gündüzbey mahallesıyle ne zamn ilgilenecek sayın haci uğur bey gündüzbey toz toprak yollar perişan gunduzbey malatyanın göz bebeğı ne zaman ilgi olcak
    0
    0
    Yanıtla