SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolların Büyük Kısmı Açıldı"

A- A+ PAYLAŞ
 
Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen Malaya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
 
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Çakır,   “Bu bölgemizde Fahri Kayahan ile Güngör caddemizi birbirine bağlayan üç yolumuz bulunmakta. Bu yollarımızdan iki tanesi 35 metre, diğeri de 22 metre genişliğindedir. Şu anda altyapısı tamamlanan 35 metre genişliğinde 1 km uzunluğundaki yolumuzun asfaltlama çalışmaları yapılmaktadır.  
 
Şuyu çalışmaları tamamlanan yerlere kadar açılan yollarımızın alt yapısını hızlı bir şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Şu ana kadar bu yollarımızın büyük bir kısmı açıldı. Açılan yol güzergahı hızlı bir yapılaşma içinde, bu alanda çok modern ve kaliteli binalar yapılmaktadır. Bu bölgemiz Malatya’nın alt merkezi olma yönünde hızla gelişen bir bölgemiz
 
Gelişmekte olan bu bölgemizde yapacağımız cadde düzenlemelerinde ve alt yapı çalışmalarında farklı bazı düzenlemelere gideceğiz. Bu bölgede yapacağımız kaldırım düzenleme çalışmalarının yanında, bisiklet yolu ve yaya yürüyüş yolları gibi bazı farklı düzenleme çalışmalarımız olacak” dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız