SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolların Niteliği Şehirdeki Yaşam Kalitesini Gösterir"

0
Güncellendi - 2018-05-24 05:01:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt ilçesinde Kenan Işık Caddesini asfaltladı. Battalgazi Köprüağzı Caddesinde ise yol güzergâhında kalan yapıları yıkarak, genişletme çalışmaları yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Selçuklu Mahalle Muhtarı Halil Ayas ile bazı şube müdürleri katıldı.

Örnek olmasını diliyorum

Köprüağzı Caddesinin girişinde bulunan yapının yıkılmasıyla trafiğin rahatlayacağını belirten Muhtar Ayas, “Başkanımız gelir gelmez yoğun bir tempo içinde çalışmaya başladı. Saha çalışmalarına ayrı bir önem veriyor. Diğer bütün bürokratlara örnek olmasını diliyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Ulaşım yoğunluğu arttı

Doğu Garajının Selçuklu Mahallesi sınırları içine gelmesiyle birlikte bölgede ulaşım yoğunluğunun artığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bu yoğunluğun giderilmesi için Köprüağzı Caddesinin girişinde bulunan yapıyı yıktıklarını söyledi.

Kenan Işık Caddesi asfaltlandı

Son 4 yılda çeşitli nedenlerle 277 yapının yıkımının yapıldığını vurgulayan Başkan Polat, “Yol başta olmak üzere, park, yeşil alan gibi birçok konuda hizmetler üretmek adına yıkılan yapılara 5 milyon TL’nin üzerinde para harcandı. Yolların niteliği o şehirdeki yaşam kalitesini gösterir. Bizlerde yolların kalitesini artırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Öte yandan Büyükşehir Belediyemiz, Yeşilyurt ilçemizin sınırlarında bulunan Kenan Işık Caddemizi de sıcak asfalt ile kaplayarak bölgemizin en önemli sorunlarından bir tanesini çözdü. Bu vesile ile değerli hemşerimiz, sanatçımız Kenan Işık’a da Rabbimden acil şifalar diliyor,  çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • RUŞEN ÇAKIR (5 yıl önce)
    ''Yolların Niteliği Şehirdeki Yaşam Kalitesini Gösterir''
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (5 yıl önce)
    Zaman reklam zamanı olmuş gerçeklerin ne önemi var. Yeni başlayan başkanlar yeni makamların ve isimlerini milletin beynine kazima derdinde...büyük bilboardlarda görmeye başladık isimlerini okadar bilboardlarda bir haftalık kira ve masraflar cebinizden mi çıkıyor bunlarin parasi, memlekette ekonominin durumu malum. Lafa gelince vatandaşa hizmet sevdalilari Yapılanları abartı şekilde sunmaya gerek yok mutevazilik en büyük guctur ve reklamdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    haber başlığı ile gerçekte olan resmen bir trajedi... Kenan ışık caddesinden hiç ileriye gitmenize gerek hemen ilk soldan veya ilk sağdan sokak içerisine girdiğinizde bırakın yama asfaltı, aracın geçemediği derin çukurlar göreceksiniz. hiçkimsenin umrunda değil cadde asfaltlandı ya büyükşehir çalışmış oldu o sokaklardan sorumlu olan yeşilyurt belediyesi ile koordineli çalışma yapılmıyor 3 günde maski tarafından sökülen yollar 1 yıldır asfaltlanamadı. insanların akıllarıyla resmen dalga geçiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mikail (5 yıl önce)
    Orduzu Mah. Çeşme Sokakta bir yıldır bitirlemeyen toplamda 150 metre falan mesafe yolu bitiremediler. yüzleri tutuyorsa birde orda boy göstersinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mali (5 yıl önce)
    Bu adamlar hiç çok kullanılan Fahri Kayahandan , Bostanbaşına hiç gitmemişler halde. Bir geçsinlerde yaşam kalitemizi görsünler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (5 yıl önce)
    Milletin akliyla dalga gecmeyin. Kopruagzi caddesi ayni tas ayni hamam ne kaldirim var ne işiklandirma nede asfalt sizde utanmadan bunu haber yapmişsiniz. Köprüagzi caddesinden bir iki fotoda koysanizda milletde görseydi asfaltsiz kaldirimsiz caddeyi
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMELİD (5 yıl önce)
    BU İP GİBİ DİZİLİP FOTOGRAF CEKTİRMEK DE NE OLİYİ... YAHU ARKADAS TUNCELİNİN OVACİK BLD BİZİM BUNLARDAN DAHA AKTİFTİR HER HALDE
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Yıldırım (5 yıl önce)
    Başkan her gün sahada maşallah.
    0
    0
    Yanıtla