SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolların Sorumlusu Bu Heyet

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:15:10
Yolların Sorumlusu Bu Heyet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçtiğimiz hafta sonunda başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan kar ve buzlanmayla mücadele konusunda belediyenin yetersiz kaldığına ilişkin şikayetler sürerken, bu konuda sıkıntısı olan vatandaşların belediyenin 24 saat hizmet veren 444 51 44 no.lu çağrı hattına şikayetlerini iletebileceği belirtildi.

Malatya Belediyesi tarafından oluşturulan Karla Mücadele Kriz Masası'nın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan yönetiminde 380 personel ve 23 araçla yol temizleme çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, özellikle mahalle ve sokak aralarındaki yolların yeterince temizlenememesi nedeniyle ulaşım güvenliğinde sıkıntı yaşandığı belirtiliyordu. Dün akşam da öğrenci servis minibüsçüleri, yolların temizlenemediği bu nedenle sıkıntı çektikleri gerekçesiyle protesto eylemi yapmışlardı.

Yağışların aralıklı olarak devam etmesine rağmen, başta TOKİ konutları gibi yüksek yerlerde bulunan semtlerde yolların güvenli trafik için yeterince temizlenememesi yüzünden vatandaşların ve araçların güçlük çektikleri bildirildi.

FOTOĞRAF: Malatya Belediyesi'nin Karla Mücadele Kriz Masası görevlileri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız