SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolsuzluk Operasyonunda 14 Doktora Gözaltı

0
Güncellendi - 2016-07-15 03:14:44
Yolsuzluk Operasyonunda 14 Doktora Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

  • Elbistan Başsavcılığı'nın başlattığı operasyon kapsamında Malatya'nın da aralarında bulunduğu 12 ilde 14'ü doktor, 18 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, ilçede faaliyet gösteren özel bir hastanede geçmiş dönemlerde görev yapan doktorlara yönelik olarak, 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Belgede Sahtecilik' suçları ile ilgili olarak, Elbistan merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemin en büyük dolandırıcılık olayını gün yüzüne çıkardı. Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede bir süre faaliyet gösteren özel hastanede geçmiş dönemlerde doktor olarak görev yapan 18 şüpheli doktor hakkında, 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Zararına Dolandırıcılık, Belgede Sahtecilik' suçlarından gözaltı kararı verdi.

Elbistan merkez olmak üzere, Elazığ, Kayseri, İstanbul, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Balıkesir, Bursa, Batman, Bartın, Sakarya ve Malatya illerinde ikamet ettikleri belirlenen şüpheli doktorların gözaltına alınması için Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği’ne bağlı ekipler eş zamanlı operasyon düzenledi.

Elbistan’da ve anılan illerde düzenlenen operasyonlar sonucunda, 18 şüpheliden A.A., A.İ., B.A., C.K., F.S., M.G.K., N.G.E., Ş.G., S.Z., M.Ç., Y.D., C.T.K., A.Y. ve N.Y. isimli doktorlar, polis tarafından gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 4 şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bulundukları illerde gözaltına alınan ve Elbistan’a getirilen şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından Elbistan Adliyesi’ne sevk edilecek.

iha-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • VAHAP BAŞIBÜYÜK (7 yıl önce)
    Sağlık bakanlığının özel sağlık kurumlarının denetimini ço ciddi ve sıkça yapması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (7 yıl önce)
    sağlık personelinin hırsı çevresinden çok etkilenmesinden kaynaklanıyor, sürekli yarış içindeler ve bazıları hırsına enik düşüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    İsimleri tam olarak vermeniz lazim(sucu kanitlanmissa tabi)
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (7 yıl önce)
    bu kadar paraya düşkün milet görmedim
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    BU TÜR DOKTORLARIN , GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURSUN
    0
    0
    Yanıtla