SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolu Kapattılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da okula geliş ve gidişlerinde kaza tehlikesi geçiren ilköğretim okulu öğrencileri, üst geçit yapılması için yol kapatıp eylem yaptılar.

Malatya merkez Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesinde bulunan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, Yeşilkaynak Mahallesinde geçen ana yolda okula gidip geldiklerinde kaza tehlikesi geçirmeleri nedeniyle eylem yaptılar.

Polise haber vermeden eylem yapan öğrenciler, genelde inşaat malzemesi taşıyan araçların yoğunlukla kullandığı yolu kapattılar. Araçların önlerine kendilerini atan öğrenciler, "Üst geçit bizim hakkımız, söke söke alırız" şeklinde slogan attılar.

Eylem yapan öğrenciler adına açıklamayı okuyan Osman Çoban adlı öğrenci, okula gidip gelirken yolda kaza tehlikesi geçirdiklerini belirterek, Yeşilkaynak yokuşu noktasına bir üst geçit yapılmasını istediklerini söyledi.
Eylem olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız