SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolu Kapattılar

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir öğrencinin yolun karşısına geçmeye çalışırken geçirdiği kaza sonucu yaralanmasının ardından ilköğretim öğrenci ile velileri yolu çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Üst geçit isteyen öğrenci ve aileleri, polis ekiplerinin ikna çabalarının ardından bölgeden ayrıldı. 
 
Eylem, Malatya merkez Yeşiltepe semti Yeşilkaynak Kavşağı'nda gerçekleştirildi. Yeşilkaynak Mahallesi'ndeki Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri, okula giderken çift taraflı yolun karşısına geçmek isterken, araçların kendilerine yol vermemesi üzerine velileriyle eylem yaptı. Kendilerinin çeşitli kazalarla burun buruna geldiklerini belirten öğrenciler, 1 gün önce 1 arkadaşlarının trafik kazası sonucu yaralanması üzerine velileriyle birlikte yolu çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Araç sürücülerinin yol isteme taleplerine karşılık, öğrenciler ve velileri yoldan çıkmayarak, "Üst geçit hakkımız, söke söke alırız" şeklinde sloganlar attı. Geçmek isteyen araçların önüne kendilerini atarak onlara engel olmaya çalışan öğrenciler, çöp konteynırlarını çekerek kavşağı da trafiğe kapattı. Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polisler uzun süre öğrenci ve velileri ikna etmeye çalıştı. Eylem nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Yolda trafik ışığı olmadığını ifade eden öğrenci ile veliler, trafik polislerini okul saatinde önlem almadığını ve araçların kendilerine yol vermediğini belirterek, bölgeye bir üst geçit yapılmasını talep etti. Polislerin ikna çabalarının ardından öğrenciler okullarına, veliler ise evlerine döndü. Emniyet yetkilileri, öğrenci ve velilere sorunlarıyla ilgili olarak belediyeyi bilgilendireceklerini ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız