SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolumuza Bakıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatyaspor'da Orduzuspor'u 5-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. UEFA tarafından  6 puan silme cezası alan Malatyaspor'da,  takım eksi 4 puandan 3 puana çıktı. Son maçta Orduzuspor'u 5-1 mağlup eden Malatyaspor, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kadirlispor karşılaşmasını da kazanmak istiyor.
 
Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, iyi bir çıkış yakaladıklarını, bunu devam ettirmek istediklerini belirterek, "Tabi ki sıkıntılardan geçiyoruz. Orduzuspor karşısında ilk yarıda yakışmayan bir oyun vardı. İkinci yarıda rakibimizin 10 kişi kalmasıyla bizde farkı yakaladık. Biz yolumuza bakıyoruz. 3 puan aldık, devam edeceğiz" dedi. 
 
BERABERLİĞE ÜZÜLDÜLER 
 
Bu arada aynı ligde mücadele eden 44 Malatyaspor'da sahasında Kadirlispor ile 2-2 berabere kalmanın üzüntüsü hakim. Alınan sonuçla ilgili değerlendirme yapan  44 Malatyaspor kulüp başkanı Barış Bingöl, kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Bingöl, "Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Bu karşılaşma öncesi 3 maçlık bir galibiyet serimiz vardı. Çok iyi başladık. Ama 2 tane kontra ataktan gol yedik. 2 pozisyonları var ve 2'si de gol oldu. Önümüzdeki maçlarda bu puan kaybını telafi edeceğiz" dedi. 
 
Takım antrenörü Hakan Aydemir ise, "2-0'dan 2-2'yi yakalamak güzel ama 8 dakikada 2 gol yemek kötü oldu. Maçın genelinde üstün oynamamıza rağmen sahadan berabere ayrıldık. Kendi evimizde 1 puan kayıp ama telafi edeceğiz" dedi. 
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız