SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-29 02:01:24
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Samsunspor maçını kazanıp, yollarına  devam etmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Ligin ikinci haftasında, İnönü Stadı'nda 28 Ağustos Pazar gecesi oynanacak olan ve saat 21.45'de başlayacak maçta Karadeniz temsilcisi Samsunspor’u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Ligin ilk haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında önemli bir galibiyet alan ve lige moralli başlayan sarı kırmızılılar, Samsunspor’u sahasında yenip, hem iyi gidişi sürdürmek hem de uzun süre sonra bir araya geleceği taraftarlarına galibiyet armağan etmek istiyor.

Bu sezon ligde iddialı takımlar arasında yer alan Malatya ekibi, özellikle sahasında geçilmez olmak istiyor. Bir önceki sene iç sahada kaybettiği puanları Play-Off potasına yaklaştığı anlarda çok arayan sarı kırmızılılar, bu sezon özellikle iç sahada ‘geçilmez kale’ olmanın planlarını yapıyor. Bu sezon Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmayla ilk iç saha maçına çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da, takıma katılan yeni futbolcular taraftarlar ile ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacak.

Takımının Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına olduğu gibi Samsunspor maçına da  iyi hazırlayan teknik direktör İrfan Buz, oyuncularını Karadeniz temsilcisine karşı konsantre ediyor.

Tecrübeli teknik adam, Mersin İdmanyurdu karşısında sadece bir maç kazandıklarını ifade ederek, takım olarak Samsunspor maçına yoğunlaştıklarını ifade etti.

Kendi saha ve seyircileri karşısında mutlak 3 puanı hedeflediklerini dile getiren Buz, “Takımda kaliteli ayaklarımız var. Ligi de öğrendik ve iyi biliyoruz. Buradaki parametreler yine önemli. Takım savunmanızın çok iyi olması ve sabırlı olmanız gerekiyor. Baskılı da oynayabilirsiniz ancak takım savunmasını bırakmayacaksınız. Gol yemediğiniz sürece, üretken olursanız golü de bulabilirsiniz. İyi futbol oynamak istiyoruz ama sabırlı olmak gerekiyor. Müsabaka müsabaka bakacağız. İyi müsabakalar çıkaracağımızı umuyorum. Mersin İdmanyurdu karşısında sadece bir maç kazandık. Takım olarak Samsunspor maçına yoğunlaştık. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ekrem (7 yıl önce)
    Inaniyorumki. Yarinki maci kaznaciz. Yeterki sitres yapmiyalim. Biz kendimiz inanalim malatyali. Taraftar zaten inanmis
    0
    0
    Yanıtla