SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yolun Büyük Bölümünü Tamamladık"

0
Güncellendi - 2018-09-14 03:04:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eskimalatya’yı Karakaya Baraj Gölüne bağlayan 8 kilometrelik yolda genişletme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yapacağı bir başka yol projesi olan Sahil yolu projeleriyle birleşen cadde 6 metre genişlikten 15 metre genişliğine çıkarıldı. Altyapı çalışmalarından sonra yol sıcak asfalt ile kaplanacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yolda incelemelerde bulunup, bölgedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Eski Malatya esnafını da ziyaret eden Başkan Polat, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Geziye Büyükşehir Belediyesi yöneticileri Sinan Çeçen, Metin Torun, Mehmet Güner, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Eski Malatya bölgesinin gelişmesine ayrı bir önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi bölgesinde yapımı devam eden ve yapılacak olan projelerin hayata geçmesi için muhtarlarla ve bölge sakinleriyle istişarelerde bulunduğunu söyledi.

Karakaya Baraj Gölüne giden en önemli yolu genişlettiklerini vurgulayan Başkan Polat, “Buradaki genişletme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladık. Çalışmalarımızı bölgede yaşayan vatandaşlarımızın destekleriyle yaptık. Bizlere bahçelerinden yer verdiler. Biz de vatandaşlarımızın perde duvarlarını, çitlerini ve sulama kanallarını yaptık. Muhtarlarımız yolun yapılması için muazzam çabalar sarf ettiler. Yolumuzun üzerinde Turgut Özal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi Ziraat Meslek Yüksekokulu, Ziraat Meslek Lisesi, Arıtma Tesisi ve birçok yerleşim yeri var. Yolumuzu bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.

Eskimalatya bölgemizi cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Cazibe merkezinin çekim merkezi de Sahil Yolu. Bu yolumuz için projelendirme çalışmalarına başladık. İmar çalışmalarından sonra projemiz daha da hızlı ilerleyecek.” şeklinde konuştu. 

Muhtarlar adına konuşan Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın da hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

Başkan Polat ile bazı çalışmaları incelediklerini belirten Muhtar Sayın, “Genişletilen caddemiz eski Sivas yolu - İpek yolu olarak biliniyor. Tarihi bir serüveni var. Yolun büyük bölümü genişletildi. Yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (5 yıl önce)
    Öğrenci pasolari için vize 5 TL bu sene yine aldılar..bu millet size oy verecektir emin olun!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyüp (5 yıl önce)
    turgut özal ünversitesine giden yolun acılması cok önemli emegi gecenlere teş sahil yolu hikaye oldu bu yolu acan malatyaya bir deger katmiş olur saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Baskilin yatirimlari malatyaya bu yoldan gecip geliyor
    0
    0
    Yanıtla