SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yolun Kenarına Çekti, Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:38:58
Yolun Kenarına Çekti, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Kürecik Radar Üssü’nde görevli ABD’li mühendis kendisinin kullandığı araç içerisinde kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Kayseri Karayolu Akçadağ İlçesi sınırlarında  meydana gelen olayda Kürecik Nato Erken Uyarı Sistesi Üs Bölgesi (Kürecik Radar Üssü)'nde görevli ABD uyruklu L.E.S. isimli sivil mühendis, kullandığı araçta rahatsızlanınca 14 metre fren yapıp yolun soluna geçerek durabildi. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalede mühendisin nabzının olmadığı ve öldüğü anlaşıldı.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı ile Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi tarafından yapılan incelemenin ardından  Akçadağ Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside  kalp krizi sonucu ölümün meydana geldiği belirlendi.  Ayrıntılı otopsi için L.E.S.’nin cesetinin Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıdığı bildirildi.

EK FOTO: Olayla ilgili Jandarma raporu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız