SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoncalı Barajı'nda Yer Teslimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:13:49
Yoncalı Barajı'nda Yer Teslimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde yapılacak olan Yoncalı Barajı’nın yer teslimi yapıldı. 

İlçedeki sulama suyu sıkıntısını bitirecek olan ve 2018 yılında bitirilmesi planlanan Yoncalı Barajı hakkında şu bilgiler verildi:

“Yoncalı Barajı İkmali İnşaatı Yapım İşi kapsamında yapılacak olan Yoncalı Barajı; ilçemizin 31 km Kuzeyinde, Yoncalı deresi üzerinde ve 171 bin 150 dekar tarım arazisinin sulanmasına yönelik olarak, temelden 93,50 m. yüksekliğinde ön yüzü beton kaplı kaya dolgu tipinde inşa edilecektir. Kret uzunluğu 356 m, Gövde Hacmi 2 milyon 160 bin 240 metreküp olarak inşa edilecek Yoncalı Barajı'nın toplam aktif hacmi 125,55 hm3'tür. Yoncalı Barajı'nın ihale bedeli 63 milyon 630 bin TL olup, işin sözleşmesi imzalanmış ve yer teslimi yapılarak işe başlanılmıştır. Baraj inşaatı iş bitim tarihi 17 Temmuz 2018'dir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız