SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoncalı İhalesi Bu Ay

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:03:31
Yoncalı İhalesi Bu Ay
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arguvan’daki Yoncalı Barajı’nın 22 Ekim’de, Recai Kutan Boztepe Barajı kapalı sulama şebekesinin ise 30 Ekim’de ihale edileceğini açıkladı.

Arguvan ilçesinin Kömürlük Köyü’nde Atmani Vakfı’nın tanıtım toplantısına katılan Milletvekili Öznur Çalık, burada Arguvan ve Yazıhanlılara müjde vermek istediğini belirterek, Arguvan Yoncalı Barajı’nın ihalesi ile Yazıhan Recai Kutan Barajı’nın kapalı sistem şebeke ihalelerinin tarihlerini açıkladı.

Milletvekili Çalık, “Bütün Malatya’nın, bütün Arguvan’ın beklediği bir haber var; o haberi bugün burada vereceğim. Kardeşliğin, sevginin, dostluğun olduğu bu topraklardan vereceğim. Hepimiz yıllardır bekliyoruz; Yoncalı Barajı. Yoncalı Barajı; DSİ Genel Müdürü ve DSİ Bölge Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmede 22 Ekim’de ihalesi yapılıyor. Bu bizim için yıllardır kanayan bir yaraydı. Maalesef aksaklıklar üst üste geldi. Bütçeler ayrılmış olmasına rağmen müteahhitten kaynaklanan sıkıntılar oldu. 22 Ekim’de ihalesi yapılacak ve 170 bin dekar arazi suya kavuşacak” dedi.

Çalık, Recai Kutan Boztepe Barajı ile ilgili şebeke ihalesinin de yapılacağını açıklayarak, “Recai Kutan Boztepe Barajı’nın sulama şebekesi kapalı borulu sistem ihalesi de 30 Ekim’de yapılıyor. Yazıhan’da ise 116 bin dekar arazi sulanacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız