SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetici Asistanı Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri (ABİGEM) tarafından Profesyonel Yönetici Asistanı Yetiştirme Semineri gerçekleştirildi.

TSO binasındaki eğitim salonunda yapılan seminerle ilgili olarak şu bilgi verildi:

"ABİGEM tarafından organize edilen Profesyonel Yönetici Asistanı Yetiştirme semineri yapıldı.. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası binasın içinde bulunan ABİGEM Eğitim salonunda yapılan seminer 5 gün sürdü. Program yöneticisi Soner Gedik ve eğitmenler Ünal Salduz, Alpaslan Yüzgeç, Seda Ateş’in konuşmacı olarak katıldığı yönetici asistan olarak İl Özel İdaresinden Sabri Bayat, Erol Kartal, Rasim Yılkınç, Aynur Yıldırım, Eda Akkurt ile Ticaret Sanayi Odasından İbrahim Gökhan, Rahmi Özer, Dilek Özdemir katıldı.

Program Yöneticisi Soner Gedik "Her başarılı yöneticinin yanında kendisine destek olan etkin bir asistan vardır. Yönetici asistanları; Yöneticilerin günlük iş yükünü hafifleten, Yöneticisinden daha iyi zamanı yöneten, İletişim gücü, imaj ve beden dili ile şirketi en iyi şekilde temsil eden, Pratik çözümler üreten, Organizasyon yeteneği güçlü, Arşivleme ve dosyalamayı çok iyi bilen çalışanlar olmak zorundadır. Şirket içi ve şirket dışı iletişimde kurumun ve yöneticinin profesyonelliğinin daha iyi temsil edilmesini istiyorsan, bu eğitimlere kat ılınması gerektiğini söyledi."

Gedik sözlerine şöyle devam etti:

"Programdaki hedefimiz; Profesyonel bir yöneticinin, asistanı olarak planlı, bilinçli, hızlı ve yöneticinizi en iyi şekilde temsil etmenizi sağlamak ilk hedefimizdir. Bunun yanında, İletişim aksaklıklarından kaynaklanan sorunları en alt düzeye indirgeyerek takım performansını ve iş kalitesini arttırmak. Kişilik özelliklerine göre davranışlarımızı biçimlendirme pratiği kazandırmak, Beden dilimizin farkına varmak, Zaman yönetimi konusunda bilinçlenmek, Tüm planlamaları ve notları en doğru şekilde MS-Office programlarını kullanarak bilgisayar becerilerini geliştirmek, Ofis çalışmalarımızı planlamak, Toplantı organizasyonu yapabilmek, Telefonla iletişim becerilerimizi geliştirmek, Kişisel imaj becerilerini geliştirmek, Diksiyon, hitabet ve sunum becerilerimizi geliştirmektir.

Program İşleyişimiz Interaktif bir eğitim metodolojisi izlenerek; anlatım, soru-cevap, rol oynama, grup çalışmaları, problem çözme teknikleri bu seminerde kullanılacak başlıca araçlardır. Uygulama çalışmalarının video kayıtlarının alınması ve izlenerek değerlendirilmesi ile katılımcılar bilgilerini davranışlara ne kadar yansıtabildiklerini değerlendireceklerdir. Ayrıca Program sonunda katılımcılara katılım belgesi verilmektedir dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız