SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yöneticiler Bilgilendirildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Futbol Taban Birliklerini Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nde (TFFHGD) yapılan bilgilendirme toplantısına Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno'nun yanı sıra spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Bilgilendirme toplantısı öncesinde bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, 2. Amatör Küme maçlarının 14 Mart'ta başlayacağını kaydederek, sezonun bütün spor kulüpleri adına başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Bilgilendirme seminerinde ise İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, son değişiklikler hakkında bilgiler verdi. Karaca, bu tür eğitim toplantılarını sık sık yaptıklarını hatırlatarak, "Her yıl sezon öncesi bu toplantıları düzenliyoruz. Buradaki amaç son değişiklikler hakkında sizleri bilgilendirmek. Müsabakalarımızın daha iyi bir ortamda geçmesini sağlamak amacıyla ön bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Tabi ki bu yaptığımız toplantılar inşallah burada kalmayacak bu sahaya da yansıyacak. Hafta sonu müsabakalarımızda bunu hep birlikte göreceğiz. Bu toplantıları hep bir arada yaparak, birbirimizi daha da yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Sorunlarımızı da masaya yatırarak, müsabakalarımızı daha sağlıklı bir ortamda oynatmak istiyoruz. Hiçbir zaman bu toplantılardaki bilgilerin burada kalmasını istemiyoruz. Bize teklif geldiğinde herkese bilgilendirmede bulunabiliriz. Deplasman maçlarına da giderek, değerlendirmelerde de bulunacağız. Zaman zaman sizlerle bir araya gelerek, istek ve görüşlerinizi de dinleyeceğiz. Hatalarımız olabilir. Eğer hatalarımız varsa sahada feryat etmeyin, gelin burada hep birlikte konuşalım ve masaya yatıralım. Çünkü biz bir aileyiz. Sizler olmazsanız biz maç yönetemeyiz, biz olmazsak sizler maç oynayamazsınız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız