SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yöneticisiz Kafile!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Mardinspor'la oynayacağı maç için son çalışmayı Cumartesi sabah yaptıktan sonra karayoluyla Mardin'e gitti. İstifa ettiğini açıklayan Haşim Karadağ yönetiminin aynı anda 4 Eylül'de olağanüstü kongre kararı yapacaklarını açıklaması ve o sıradaki "kritik süreç" nedeniyle kongreye kadar görevi devam ettirmesi yolunda beliren görüş nedeniyle, hali hazırda bir yönetimi bulunan Malatyaspor'un Mardin deplasman kafilesinde ise herhangi bir yöneticinin olmadığı öğrenildi.

CUMARTESİ SABAH ANTRENMANI..
Sarı-kırmızılı takım, Cumartesi günü 10.00'da Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada Teknik Direktör Metin Yıldız yönetiminde "hafif" bir ter atma çalışması yaptı.

12.00'de tesislerde yemek yiyen kafile saat 13.00'te de otobüsle Mardin'e hareket etti. 18.30'da Mardin'e varan kafile, Yay Gran Oteli'ne yerleşti.

Malatyaspor kafilesinde herhangi bir yöneticinin olmadığı, kafileye menajer Adil Kınık'ın başkanlık ettiği öğrenildi. Mardin deplasman masrafını karşılayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin başkanı Şevket Keskin ile 3 yöneticisinin Pazar günü Mardin'e gidecekleri ve "yönetici" kontenjanından "seyircisiz" maçı izleyecekleri öğrenildi.

Malatyaspor'un Mardin kafilesinde; sakat olan Emre Aktaş, Emre Tayfur ve kırmızı kart cezalısı Serkan Dökme'nin yanı sıra genç oyunculardan Yusuf, Vedat, 3. kaleci Eray ile U17 milli takım kampında bulunan Mustafa Olcaytu Ergen'in olmadıkları, kafilede bu oyuncuların dışındaki 20 futbolcunun yeraldığı bildirildi.

SEYİRCİSİZ MAÇ..
Mardinspor- Malatyaspor maçı, ev sahibi takımın cezası nedeniyle "seyircisiz" oynanacak. Mardin 21 Kasım Stadı'ndaki karşılaşmayı Konya Bölgesi'nden Deniz Çoban yönetecek. Maç, saat 17.00'de başlayacak.

Malatyaspor, bu maçtan 3 puanı hedefliyor. Mardinspor ise futbolculara ödeme yapılmaması yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor ve hafta içerisinde futbolcular antrenmana çıkmamışlardı.

YILDIZ SAHADA OLMAYACAK..
Bu arada, geçtiğimiz hafta Gaziantep B.Belediye maçının hakemi Barış Kezer tarafından son dakikalarda tribüne gönderilen Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız'ın, hakemin kendisine hakaret ettiği yolundaki raporu üzerine "tedbirli" olarak ceza kuruluna verilmesi nedeniyle Mardin maçında sahaya giremeyeceği ve tribünden takımı yöneteceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız