SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yöneticiye Ağır Ceza

A- A+ PAYLAŞ
 
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz Pazar günü oynanan Yeni Malatyaspor- İskenderun Demir Çelikspor maçında hakem tarafından kulübeden tribüne gönderilen yönetici Özcan Dündar'a para ve hak mahrumiyeti cezası verdi. Kulübe de ayrıca para cezası verildiği bildirildi.
 
PFDK'nın cezası şöyle açıklandı:
 
"..YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 02.10.2011 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR - İSKENDERUN D.Ç. SPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 
 
Aynı müsabakada YENİ MALATYASPOR Kulübü hakkında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
 
Aynı müsabakada YENİ MALATYASPOR Kulübü idarecisi ÖZCAN DÜNDAR'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle takdiren 75 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 12.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.."
 
2. Lig Beyaz Grubun geçtiğimiz Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve ev sahibi takımın 3-2 yenildiği maçta, rakip takımın 3. golünü attığı 90+1 dakikada itirazlarını sürdüren Yeni Malatya Futbol Şubesi sorumlusu Özcan Dündar, 4. hakemin uyarısı üzerine hakem tarafından sahadan atılmıştı. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız