SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Boutaib'i Uyardı

0
Güncellendi - 2018-09-02 17:38:56
Yönetim Boutaib'i Uyardı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da Atiker Konyaspor ile oynanan maçta bir pozisyon sonrası taraftarla tartışan golcü futbolcu Khalid Boutaib’e yönetimden uyarı geldiği belirtildi.

Bu sezon henüz golle tanışamayan Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı futbolcusu Khalid Boutaib, 1-0 kaybedilen Atiker Konya maçının sonlarına doğru kendisine tribünden gösterilen tepkiye aynı şekilde karşılık verdi. Başarılı futbolcu, bu davranışıyla maçın önüne geçmişti. Sarı-kırmızılı yönetimin Khalid’in davranışın bir kez daha tekrarlanmaması uyarısında bulunduğu ifade edildi.

Yönetimin Faslı futbolcuya, “Taraftar her zaman haklıdır. Onlar bizim en büyük itici gücümüz. Konya maçındaki kötü oyuna gösterilen tepki gayet kibar ve haklıydı. Hiçbir futbolcumuzun taraftara kızmak ya da farklı bir davranışta bulunmak gibi bir lüksü olamaz. Futbolcu profesyoneldir, işler kötü gittiğinde tribünleri duymayacak ve sadece işine konsantre olacak” dediği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • suat dayı (5 yıl önce)
    takımın yenilmesinin ve çıkan bu huzursuzluğun tek sorumlusu erol buluttur... butalibin maçta görev yeri nereydi acaba kimse anlayamadı. çocuk 90 dk. çırpındı durdu. sağ bekte başarılı olmuş bi futbolcuyu sol bekte oynatıyorsun, malatyaspor deneme tahtası değildir kardeşim, bu yaptıkların yanlışları ancak hazırlık maçlarında uygularsın...senin sol bekin yokken kalkıp sisokkonun gönderilmesine onay veriyorsun, sonrada ağzımız havada kalıyor, barazit ilk 11 de oynayan çoğu futbolcudan iyi değilmiydi, onu göndermeyi kafaya koydun, en sonunda da muradına erdin...doğrumu...daha neler neler... bu yazdıklarımı 10 yaşındaki çocuklar sorsam onlarda aynısını söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet aydıntaş (5 yıl önce)
    YÖNETİMDEN RİCAMIZDIR, PROFOSYENEL LİGDE PROFESYONEL FUTBOLCULARIN BULUNDUĞU BİR KULÜBÜN YÖNETİCİLERİSİNİZ ARTIK PROFOSYENLECE YÖNETİN ŞU TAKIMI HER TARAFINIZDAN AMATÖRLÜK AKIYOR. STADDAN DOĞU TRİBÜNDEN MAÇ SONU HİÇ ÇIKTINIZMI VE MAÇA GİRDİNİZMİ EMİNİM GİRMEMİŞTİRSİNİZ ÇÜNKÜ STADIN ETRAFINI ÇEVRELEYEN TELÖRGÜLERE KÜÇÜK BİR ÇIKIŞ VERMİŞSİNİZ TARAFTAR STADA GİRERKEN DE STADDAN AYRILIRKEN DE O KÜÇÜK ÇIKIŞIN ÖNÜNDE İZDİHAMLA ÜSTÜSTE EZİYET ÇEKEREK GEÇİYOR ORADAN. ALLAH KORUSUN BİR OLAY VE İZDİHAM OLURSA ORADA EZİLECEK ÖLECEK YARALANACAK İNSANLARIN SORUMLULUĞUNU KİM ÜSTLENECEK HUKUKEN VE VİCDANEN. TELÖRGÜLÜ ALANDAN ÇIKIŞTAKİ KAPILARI EN AZ 2-3 KATINA ÇIKARTIN İNSANLAR DAĞILDIKTAN SONRA TEKRAR KAPATIRSINIZ. BUTAİP E NE SEYİRCİNİN NE DE YÖNETİMİN HİÇBİR SÖZ SÖYLEME HAKKI YOK SANTRAFORU HER YERDE OYNATAN TEKNİK KADROYA SÖYLEMİYORSUNUZDA SESİNİ ÇIKARTMADAN ELİNDEN GELDİĞİNCE 90 DAKİKA ÇALIŞAN VE BAŞARILI OLAN FUTBOLCUYA MI TRİBÜNDEN LAF ATIYORSUNUZ AYIPTIR AYIP
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba 1 (5 yıl önce)
    Çok güzel tesbitler
    0
    0
    Yanıtla
  • Tüm görüşlerinizi onaylıyorum GARDAŞIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Khalid'e seyircinin kızma hakkı yok 90 dk boyunca ileri geri top almaya çalışıyor.Konya maçına bakarsak yönetimin hocadan savunma alması lazım .Demeli ki hoca geri dörtlünün sağına yedek oyuncunu , sol tarafa sağ bek oynayan oyuncuyu sol tarafta oynattın, geçen yıl sol bek oynattığın oyuncuyu orta saha, 1.65 cm boyunda sol açık oynattığın oyuncuyu santrafor, geçen yıl 13 gol atan santrafor'unu sol açık oynattın.... Neden hocam diyebilirler mi... Yönetimden ricam hocanın benim gibi cahil futbol severlere neden bu taktiği uyguladığını basında açıklamasını yaptırırlarsa sevinirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftara yazıklar olsun Göztepeyi örnek almıyorlar, yenilselerde kötü olsalarda takımını alkışlıyorlar hepsi değilde bazı malatya taraftarı çirkef toptan futboldan anlamayan taraftar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftarın direk boutaibe verdiği bir tepki yoktu, dk. 90 olmuş nerdeyse ilk defa net bir pozisyon gelmiş, o kadar kötü vurunca tribünler homurdandı, tribündeki herkes boutaibin kötü takımın iyisi olduğu farkında, hangi stada giderseniz dk. 90'da kaçan pozisyona tribün homurdanır, tribüne dönüp hareket yaparak olayın kişiselleşmesine sebep olan futbolcunun kendisiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (5 yıl önce)
    Sahada tek koşan top alan fakat verecek kimse bulamayan,canını dişine takip Son dakikaya kadar top kovalayan oyuncuyu 90 dk.yuhlayan futbolu bilmezlere bence az bile yaptı.Takım süper ligde taraftar 2.amatör ligde, ben izlerken sahada mağlubiyet den çok bu olaya üzüldüm. Tirübünde bu kendini ve futbolu bilmez kişilerle maç izlemek ayrı bir ceza.
    0
    0
    Yanıtla
  • molikanlı (5 yıl önce)
    Tamam khalid tepki vermemeliydi ama son dakikaya kadar top kovaladı daha ne yapsın, ona tepki gösterceğinize khalidi sol bek gibi oynatan hocaya tepki gösterin.
    0
    0
    Yanıtla