SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim de İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un ertelenen kongresinin ardından Dr. Kenan Kalı başkanlığındaki yönetiminin de istifa ettiği bildirildi.

İlhan Kavuk'un başkanlıktan ve yönetimden istifasının ardından Dr. Kalı'nın başkanlığına getirildiği yönetim kurulunun istifası, ertelenen kongre sonrasında yöneticilerden Ali Cengiz tarafından açıklandı.

Cengiz, kongre sonrasında şunları söyledi:

“ Olağanüstü genel kurul vardı. Mevcut üyelerden 31'inin katılması, yasa gereği bu kongrenin yapılmasına zemin vermedi. Gerek Belediye Başkanımız gerekse sayın Valimiz ve mevcut yönetim, Malatyaspor'a nasıl bir yönetim oluşturulur diye bu saate kadar bekletildi. Maalesef kimilerini döverek kimileri de söverek gönderdik. Onun için bu şartlarda Malatyaspor kulübün de gerçekten hizmet edebilecek yöneticinin bulunmasında sıkıntı olacağını düşündük ve çoğunluk sağlanamayınca genel kurul yapılmayınca Kenan Kalı Başkanlığındaki yönetim bugünden itibaren istifa etti. Şu anda yönetim yok. Bugün yaşanan olaylar neticesinde yönetim istifa etti.

Mevcut yönetim ekonomik yükün altından kalkamayacağı hepinizin malumu. Temenni ediyoruz ki 30 Ağustos'ta birileri çıkar. Ama bence Malatyaspor sahipsiz kaldı diyebiliriz. Bunu üzülerek söylüyorum.

Bugün yaşananlardan sonra kimse bu takıma yönetici bile olmak istemiyor. Yoksa biz dün akşam Vural Sarıcı başkanlığında bir yöntemin oluşturma gayretindeydik.
Sayın Cengiz Günaydın ‘ın aday olabileceği belirtilmişti. Liste hazırlamıştı, ancak yaşanan olaylardan sonra o arkadaşımızın da salonu terk edip gitmesine neden olmuştur. Artık bundan sonrasını da kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Malatyaspor'un sezon açılışı yaşanan bu olaylardan sonra iptal edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız