SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetim Değişikliği Yok'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, bir basın açıklaması yaparak, takımdaki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Yeşiltepe Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Mustafa Korkmaz, "Kendisinin Malatyaspor kulübüne üye olduğundan haberi bile olmayan üyeler var. Bir üye yığıntısı var. Bunların tamamını tasnif ediyoruz. Malatyaspor'un gelecekte sağlam temeller üzerine oturtulması adına kesinlikle bu gerekiyor. Yönetim kurulu kararımızı aldık. 50 TL'yi bile Malatyaspor'a çok görüp, yatırmayan bir üyenin zaten Malatyaspor ile isminin bile anılması söz konusu olamaz. Üye tasnifimizi yaptık. Bunu dernekler masasına da bildireceğiz. Tüzük olarak kesinlikle Malatyaspor'un geleceği için geçmişte yaşanan sorunların bir daha yaşanmaması için sağlam bir temel oluşturacağız. Bu tüzük değişikliği kongresi olacak. Herhangi bir yönetim değişikliği söz konusu değildir. Üzerine basa basa da şunu söylemek istiyorum ki, Mustafa Korkmaz bir veya iki aylık bir süreç için Malatyaspor'a talip olmuş biri değildir. Herkes bunu böyle bilsin. Biz Allah'ın izniyle Malatyaspor'u başarıya ulaştırıncaya kadar var gücümüzle her türlü çabayı göstereceğiz. Elbette önümüzde bazı sıkıntılar var. Ama herkes şunu bilsin ki, Mustafa Korkmaz belirli bir süreye kadar değil, takımı özlenen günlere kavuşturuncaya kadar görevinin başındadır" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ GÖSTERMİŞTİR"
Takımdaki genç futbolcuların büyük bir özveriyle ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Korkmaz, "Futbolcularımız tamamen Malatyaspor'un alt yapısından yetişmiştir ve gelecekte de ümidimiz olan gençlerden oluşuyor. Bizim yeni transfer yapabilme şansımız yok. Mevcut kendi çocuklarımızla bu yola devam edeceğiz. Bank Asya 1. Lig'den beri oynayan futbolcularımız var. son 2-3 yıldır çok büyük fedakarlık yapmışlardır. Büyük bir özveriyle çalıştılar. Çocuklar alacakları parayı alamamışlar. TFF'ye bile başvurmamışlar. Yeni yönetim olarak kendilerinden daha ciddi şeyler beklediğimiz için karşılığını da vermek için elimizden geleni yaptık. Bu noktada belirli bir miktar para önerdik, kendi kafalarındaki rakamlarla birlikte görüştük ve hepsiyle anlaştık. Diğer takımlara baktığımız zaman futbolcularımızın ne kadar büyük bir özveriyle takımda kaldıklarını gösterdiler" diye konuştu.

"MÜLKİ AMİRLERİMİZDEN DESTEK İSTİYORUZ"
Korkmaz, Malatya'da mülki amirlerle bir araya geleceklerini belirterek, "İstanbul'da olmamız nedeniyle Malatya'daki mülki amirlerle sürekli bir arada olma fırsatını bulamıyoruz. Malatya'ya gelişimizde Mülki amirlerimizi ziyaret ediyoruz. İşin maddi boyutunda bizlere yardımcı olacak olan Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ı ziyaretimiz büyük bir önem taşıyor. Ahmet Çakır başkanımızın Malatyaspor'a kısmi destek sözü vardır. Bunları tekrar görüşüp bir karara bağlayacağız. Sayın Valimizden de, biliyorsunuz maddi olarak bir beklenti talebimiz yok. Fakat Malatyaspor'un kurtuluşuyla alakalı gelecekteki planlarımızda önümüzü açacak olan ve devam etmekte olan hukuki bir süreç var. Bunun hızlandırılması noktasında Sayın Valimizden bir destek isteyeceğiz. Malatyaspor'un önünü tıkayan tek unsur alacak ve borçlardır. Bu alacak ve borçların çözüm noktası da hukukidir. Dava süreci başladığı gün transferinde önünü açacağımıza inanıyorum. Şuan kulübün hayatını idame ettirebilmesi için iddaa gelirleri vardır.

Malatyaspor'un SSK ve maliye borçlarından dolayı bir tıkanıklık söz konusu ve bu gelirler kesintiye uğramaktadır. Sayın Valimizden kesintilerin oranlarında indirime gidilmesi yönünde bir talepte bulunacağız. Diğer bir konu ise Türkiye geneli bir kampanya başlatmak istiyoruz. Ama herkesin önce Malatyaspor'un neler yaptığını görmesi gerekiyor. Bu konuda da ilerleyen günlerde Sayın Valimizle tekrar bir görüşme yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız