SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetim Devam Ediyor'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Diyarbakır DİSKİSpor maçı hazırlıklarına devam etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Malatyaspor'da kart cezalısı ya da sakat futbolcunun bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürürken, futbolcuların hırslı ve istekli oluşları forma rekabetini de beraberinde getirmeye başladı. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Talat Akça takımla birlikte çalışmalara başladı. Genç futbolcunun DİSKİSpor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağına Teknik Sorumlu Hasan Koç karar verecek.

Hazırlıklarla ilgili bir açıklamada bulunan takımın Genel Menajeri Cem Yücel, DİSKİSpor karşılaşmasının hazırlıklarının en iyi şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Yücel, genç futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olduklarını kaydederek, "Son haftalardaki performansımızı daha da üst seviyelere çıkartmak istiyoruz. Bu anlamda takımda sakat ya da cezalı futbolcumuzun bulunmaması yüzümüzü güldürüyor. Talat'ın sakatlığı vardı ama bu oyuncumuz takımla birlikte çalışmalara başladı. İnşallah maç saatine kadar sakat vermeyiz" dedi.

Malatyaspor'da genç futbolcuların performanslarından oldukça memnun olduklarına dikkat çeken Yücel, "Tecrübeli futbolcuların takımdan ayrılmasının ardından genç futbolcularımız Malatyaspor formasını en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu anlamda her geçen hafta oyun anlamında daha da ilerilere gidiyoruz. Malatya futboluna yetenekli gençler kazandırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda genç futbolcularımız da kendilerine verilen forma şansını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar. Zaten sahadaki performansı da bizim bu görüşümüzü destekliyor. Bu doğrultuda her maça 3 puan için çıkıyoruz. 1. dakikadan son dakikaya kadar her karşılaşmada genç futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor. Ben gelecekte genç futbolcularımızın daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Yücel, 3 yılda bir yapmaları Olağan Genel Kurul toplantısını 24 Mart'ta yapmayı planladıklarını da sözlerine ekleyerek, "24 Mart Çarşamba günü Olağan Genel Kurulumuzu 13.30'da İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapacağız. Eğer gerekli çoğunluk olmazsa 31 Mart tarihinde aynı yer ve saatte Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Yönetimimiz aynen göreve devam ediyor. Bu sadece olağan olarak yapmamız gereken bir genel kurul" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız