SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Devam, Tekin Yok

0
Güncellendi - 2017-05-30 18:28:28
Yönetim Devam, Tekin Yok
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor’da mevcut Dursun Sucu yönetiminin görevine devam edeceği ifade edildi.

Geçtiğimiz yılı beklentilerin uzağında bitirerek Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Yeşilyurt Belediyespor’da önümüzdeki yılın çalışmalarına başlandı. Ekonomik ve kurumsal olarak Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı olan mavi beyazlı kulübün geleceği ile ilgili kararı veren Yeşilyurt Belediyesi, yeni yol haritasını belirledi.

Belediye yönetimi daha etkin olacak

3. Lig’e çıkmak için toplamda geçtiğimiz yıl 1,5 milyon TL’ye yakın bir kaynak kullanan Yeşilyurt Belediyespor’da bu kez bütçe ve hedef de küçük tutulacak. İl dışından çok fazla transfer yapılmadan BAL seviyesinde olan Malatyalı oyuncuların bir araya getirilmesiyle oluşturulacak yeni takımın direkt şampiyonluk için bir hedefi olmayacak. Futbol branşını orta seviyede tutup, bünyesinde bulundurduğu diğer spor branşlarına daha çok ağırlık verecek kulüpte ferdi sporcuların başarısı için yatırım yapılacak. Orta sıralarda olan bütçesi çok fazla olmayan takım için mevcut yönetim de görevine devam edecek. Yönetimdeki Dursun Sucu ve Eyüp Bolat devam etse de Yeşilyurt Belediyesi, encümenler ve başkan yardımcıları aracılığıyla bu kez daha aktif olacak.

Tekin’in sözleşmesi sona erdi

Teknik direktörlük konusunda ise sözleşmesi bugün itibariyle sona erecek olan İsmail Tekin ile yeniden anlaşma yapılmayacağı belirtiliyor. BAL’da daha önce çalıştırdığı Sultangazi ve 44 Malatyaspor’da yaşadığı başarısızlıkların ardından son olarak da geçen sezon kötü bir sezonu geride bırakan tecrübeli teknik adam İsmail Tekin ile yolları ayıracağı ifade edilen Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp antrenörü modeline geçeceği belirtiliyor.

Belirleyeceği genç bir isimle uzun yıllar devam etmeyi planlayan mavi beyazlıların teknik heyeti fazla kalabalık tutmadan hem maliyeti düşürüp, hem de genç antrenörlerin yetişmesini sağlayacağı ifade ediliyor. Bu dönemi Malatya futbolunun özüne dönüşü olarak gören BAL ekibi, Yeni Malatyaspor U21 takımındaki ve diğer takımlardaki yetenekli gençleri de bünyesinde toplayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde iha tarafından yapılan haberde, Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un yeni sezonda da İsmail Tekin'le çalışacağı bilgisi yeralmıştı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mert can (6 yıl önce)
    arkadaşlar eğer haber doğruysa i. tekin gidecek takım malatyalılardan oluşacaksa bence bu mahmut evren olmalıdır kısıtlı butçeyle 44 de yapdıkları ordada gençlere nekadar önerm verdiğini herke biliyor başarıya aç bi isim inşalah bu yıl yeşilyurt yönetimi hata yapmaz ...
    0
    0
    Yanıtla
  • a.krd (6 yıl önce)
    bence doğru bir karar kaç yıldır bu memleket de ne kadar bütcesi yüksek takım varsa başında İsmail TEKİN vardı .On takımdan birini şampiyon etmiş yıllarca söylenmiş ama o bütceler le en amatör hocalara da verilse bundan çok başarı olurdu.Ne zaman bir genç antrenör yükselişe geçse elindeki kulislerle alaşağı etmişlerdir.Bence YEŞİLYURT SPOR Yönetimini tebrik ederim aldığı karardan dolayı bu kararı almakta baskısı olan sayın başkanımız H.Uğur POLAT DA tebrik ederim .
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    ne futbolcu ne antrenör ne teknik direktör ne gazeteci ne iş adamı ne doktor ne avukat ne öğretmen ne ıthalatcı ne ıhracaatcı klavye sempatizanları y malatyaspora futbolcu aldırıyor teknik direktör getiriyor futbolcu gönderiyor futbolcu kaldırıyor ya sizler ne kadar çok anlıyor biliyorsunuz yeşilyurtspor içinde geçerli yapmayın etmeyin intikam kin nefretle spor sevgisi olmaz yapmayın yapanlarada malzeme olmayın.spor ahlakına uyalım hadsizlere hadlerini bildirelim bu işin sorumluları herkesden iyi biliyor merak etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    yeşilyurtspor bu sezon tüm engellemelere rağmen 1 puanla şampiyonluğu kaybetmiştir.ismail tekin bu memlekete futbolcu olarak teknik direktör olarak çok büyük vizyon katmıştır.yetiştirdiği futbolcular yanında yeteneksiz yetersiz futbolcularıda takımdan göndererek iyilerle devam etmiş kötülerde kötülüklerini sürdürmeye devam ederek malatya futboluna efendiliği öğretmiştir. şampiyon yapamadı ama yaptıklarınıda unutmamak lazım herkes biliyor y malatyasporuda şampiyon yaptığını unutmadık.malatyanın değerlerine çamur atarak temiz suya pis su katamaz.malatyalı kim nerde nerede ne oynamış çok iyi biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    üniversitesporun Malatyaspor'a ettikleri daha çok anlaşılıyor.
    0
    0
    Yanıtla