SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetim İçerisinde Sorun Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:12:29
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Başarı hep birlikte kazanılır. İnşallah hep birlikte Yeni Malatyaspor'u istenen yere ulaştıracağız" dedi. 

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Gevrek, kadrolarını geniş tutmak istediklerini ifade etti.

Gevrek, 2. ligin mücadeleye dayalı bir lig olduğunu belirterek, "Genç oyuncu veya futbola aç futbolcu bu liglerde başarılı olurlar. Tabii ki tecrübeli futbolcuların da tecrübesine ihtiyaç vardır. Bizim hedefimiz en baştan beri söylediğim gibi şampiyonluktur. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için takımın biraz da tecrübeli olması gerekiyor. Genç oyuncular ile bu ligde kalmak için oynarsınız. Ama takımda birkaç tane tecrübeli futbolcu olduğu zaman tecrübesi ile de maç çevirebilir. Forvet mevkisinde genç bir oyuncu düşünüyoruz. Takımın hedefi şampiyonluk olduğu için biraz da onu düşünüp yanlış yapmak istemiyoruz. Takımda tabii ki bir yapılanma olacak. Bu da yavaş yavaş olur" dedi.

"YÖNETİM İÇERİSİNDE HERHANGİ BİR SORUN YOK"

Yeni Malatyaspor'un bu sezon şampiyonluk mücadelesi içinde olacağını ifade eden Gevrek, birlik beraberlik zamanı olduğuna dikkat çekti. Göreve geldikten bu yana gecelerini gündüzlerine kattıklarını vurgulayan Gevrek, duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulüp içinde herhangi bir sorununda olmadığının altını çizerek, "Her ailede fikir ayrılığı olabilir. Aileyiz biz, bunu kendi aramızda hallederiz. Baykan ve Çalışır'ın istifalarının yönetimle bir alakası yoktur. Yönetim içinde fikir ayrılığı olabilir. İstifaya gidecek bir sıkıntı olmadı. İstifaların yönetimle bir alakası yok. Kısa bir süreçti. Yönetime aldığımız kişiler ailesel nedenlerden dolayı istifa ettiler. Aile baskısı diyelim. Yönetim olarak toplanıp, karar vereceğiz. Biz kimseyle sorun yaşamak istemiyoruz. Kamuoyunda çıkan yönetim içinde kriz var haberleri asılsızdır. İnsanları bu konularla yormamak gerekiyor" şeklinde konuştu.

"BİRLİK OLMA ZAMANI"

Başarının birlik ve beraberlikle geleceğini ifade eden Gevrek, "Bir takım başarılı olmak istiyorsa önce kendi içlerinde birlik sağlamak zorundadır. Yeni Malatyaspor'u bütün Malatyalılarla kenetlenme projelerimiz var. Takımı, herkesle birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Birlik olursa başarı da olur. Taraftarıyla, yöneticisiyle, basınıyla, futbolcusuyla. Ancak öylelikle başarı geleceğine inanıyorum ben. O yüzden Yeni Malatyaspor’u daha fazla bu ligde tutmanın anlamı yok. Bu sene bu takım şampiyon yapıp bir üst lige, oradan da süper lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız