SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim İstanbul'da Toplanıyor

0
Güncellendi - 2017-06-13 01:51:32
Yönetim İstanbul'da Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da gözler takımın başına getirilecek olan teknik adama çevrildi. 31 Mayıs’tan buyana takımın başına getirilecek teknik heyetle ilgili çalışmalarını sürdüren yönetimin adını sır gibi sakladığı bir teknik adamla her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Malatya’yı 11 yıl sonra Süper Lig’de temsil edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona eren teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrılmıştı. Süper Lig’deki ilk sezonunda yabancı bir teknik adamla çalışmak istemeyen sarı siyahlılar, listesinde yer alan yerli teknik adamlarla temasta bulundu. Birçok teknik adamın ismi kulüple geçerken, yönetim bu isimlerin hepsini yalanladı.

Teknik heyet ve transfer çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai harcayan yönetim, İstanbul’da bir araya gelerek, son durumu masaya yatıracak. Malatya’da bulunan sportif direktör Ali Ravcı toplantıya katılmak üzere İstanbul’a giderken, hem teknik heyet sorunu hem de transferde izlenecek politikanın bu toplantının ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Sarı siyahlı yönetimin, şuanda görüşmelerini sıklaştırdığı ancak adını sır gibi sakladığı bir teknik adamla anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Yönetimin, daha önceden anlaştığı ileri sürülen teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşamadığı öğrenildi. İki tarafın ücret konusunda anlaşamadığı iddia edilirken, görüşmelerin tamamıyla kesilmediği, tarafların beklemede olduğu öğrenildi.

Yalçın ile görüşmelerde çıkan pürüz, sarı siyahlı kulüpte Ertuğrul Sağlam isminin bir kez daha ön plana çıkmasına neden olsa da, henüz netlik kazanan bir durum olmadığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    En son bukadar uzun zaman düşünüp uğraştıklarında devre arasıydı ''Nokta transfer yapacaz, herkes çok şaşıracak'' diyorlardı. Daha sonra gerçekten dedikleri gibi oldu ve devre arasında getirdikleri adamlar hârbi boş çıktı, devre sonu gidecekler listesinde kendilerini buldu ve gerçektende çok şaşırdık! Bu teknik heyet konusuda öyle olsa gerek,çümkü listelerinde adı geçen teknik adamların hiçbiri devre arasında yaptıkları transferler gibi bu takıma hiçbir katkı sağlamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMİL (6 yıl önce)
    SANIRIM SÜPER LİGDE mALATYA SPOR DAN BAŞKA HOCASI OOLMAYAN TAKIM YOK BU DA ŞUNU GÖSTERİYOR ADİL GECREK VE MENEJER ERSİN SPOCULARI ALACAK BUNA SES ÇIKARMAYACAK BİR HOCA İLE ANLAŞILACAK DURUM BUNDAN İBARET
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Geç kalmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Geç kalmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • H.H (6 yıl önce)
    2.ligden 1 lige 1.ligden süper lige getirmiş teknik adam beceriksiz sayılıp gönderiliyor ve yerine adam aranıyor.Hıııı tamam bu malatya olmalı.....hiçte yalan bir söz değil sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Acaba morunyomu gelcek bukadar gizli tutuyorlar ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri (6 yıl önce)
    Arkadaşlar Hamza HAMZAOĞLU Allah'ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Hamza Hamzaoğlu gelirse hiç şaşırmayın ama inş Ertuğrul hoca gelir Hamza açık başarılı değil bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan gogus (6 yıl önce)
    Oyuncakmıyız biz? Bugün aciklanir insallah
    0
    0
    Yanıtla