SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Listesi Oluşturuyor

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'un genel kurulunda başkanlık için aday olmaya hazırlanan Dr. Tuğrul Karaaslan, liste hazırlık çalışmalarını yaptığını ve Malatya kamuoyunca tanınan bazı isimlerinde listede yer bulacağını söyledi.

Malatyaspor'un 28 Temmuz 2007 günü yapacağı genel kurulunda başkan adaylığı için hazırlık yapan işadamı Dr. Tuğrul Karaaslan, "Kulüp, korkunç derecede bir borcun içinde. Öyle bir borç ki, takımın geleceği de tehlike altına alınmış. Belediyeden gelecek sezonun parası da alınmış. Korkunç bir tablo var. Başkanların 10 milyon YTL alacağı olduğu iddia ediliyor. Maliye gelirlere el koymuş. Öğrendiğimize göre, kulübün Maliye'ye 4.5 milyon YTL, piyasaya da 1.5 -2 milyon YTL borcu gözüküyor. Kulübün uçan kuşu borcu var" dedi.

Kongreyle ilgili hazırlık çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Karaaslan, liste oluşturma çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti. Karaaslan, listesinde Malatya kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerin de olacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız