SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Ödeme Hazırlığında

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:17:04
Yönetim Ödeme Hazırlığında
A- A+ PAYLAŞ

Liglere verilen milli maç arasından dolayı 3 günlük izne çıkan Yeni Malatyaspor Çarşamba günü toplanarak Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayacak. 

Şanlıurfaspor galibiyetiyle lige tutunan ve camiadaki kara bulutları bir nebze olsun dağıtan sarı-kırmızılı takım, Kayseri Erciyespor ile 12 gün sonra oynayacağı maçın ilk çalışmasını Çarşamba günüyapacak.

KADRO DIŞI KALAN OYUNCULARIN DURUMU KARARA BAĞLANACAK

Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Yeni Malatyaspor’da kadro dışı bırakılan oyuncuların durumu da yeniden görüşülecek. Kadro dışı bırakılan Koray ve Vedat’ın takımdan gönderilmesi kesinleşirken, diğer oyuncuların ise affedilebileceği öğrenildi. Bu konuda yönetim ve teknik heyetin hafta içi son kez görüşerek kesin kararını vereceği belirtildi.

YÖNETİM ÖDEME HAZIRLIĞINDA

Öte yandan geçtiğimiz hafta içi Aydın Çetin’in yaptığı ödemelere ilişkin açıklamaların ardından yönetimin futbolculara ödeme yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Giresun ve Alanya maçlarının primlerini ödeyen yönetim, Şanlıurfaspor maçının primleri, maç başları ve peşinat taksitleri ile şampiyonluk primleri gibi ödemelerin bir kısmını Kasım ayında yapacak. Kasım ve Aralık ayı içerisinde yüklü miktarda ödeme yapacak olan yönetim, maddi anlamda bu yükün altından kalkmak için kaynak arayışında. Ödemelerin aksamaması için kulüp gelirlerini kullanacak olan Adil Gevrek, bu miktarın bir kısmını da kendi yönetiminden çıkarmayı hesaplıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız