SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetim Olarak Görevimizin Başındayız"

A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulunun ‘istifa ettiği’ yönündeki iddialara, kulüpten açıklama geldi.

  Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da ilginç bir gelişme yaşandı. Bazı sosyal medya hesaplarında Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulunun ‘istifa ettiği’ yönündeki iddialara kulüpten açıklama geldi.

  Yönetim kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu başta büyük Yeni Malatyaspor camiası olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verildi.

  Kulübün resmi sayfasından yapılan açıklamada şöyle:

“Gün içerisinde bazı sosyal medya hesaplarında, aslı astarı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan Evkur Yeni Malatyaspor´umuzun Başkanı Sn. Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu "İstifa etti” yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz. Amaç ve niyetin ne olduğunu anlamadığımız bu tür konular ile kulübümüzün zarar görmemesi için resmi site ve hesaplarımız dışında çıkan hiçbir haber ve paylaşımı doğru kabul etmeyiniz. Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu başta büyük Yeni Malatyaspor camiası olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz. Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • mert (5 yıl önce)
    sayın adil gevrek sende medya oyunlarına başladın!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Fenerbahçe maçındaki saçmalıklarından dolayı hepimiz kızdık yönetime. Ama bu takım bu şehrin takımı birilerinin değil. Görevi biten herkes bir gün bu şehirden ayrılacak ama bu takım sonuna kadar bu şehrin malı onun için Gençlerbirliği maçında mümkün olduğu kadar stadı dolduralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (5 yıl önce)
    cenk-Baba-Aytaç-Turgut öztürk- Murat-Ahmet- Yavuzca-Basri terece- isimli yorum yazan kişilerin ben Malatya'lı olduğuna inanmıyorum hepsinden Elazığ Taraftarı kokusu geliyor siz buraya yönetim ve MA.S. aleyhine yazı yazmak için kasıtlımı gönderildiniz. Editör bunları görmüyormu. Bir yönetim geliyor takımı 2. ligden alıp Süper lige çıkarıyor. ve süper ligde kalıcı oluyor Daha ne olsun BİZ BU YÖNETİME YÖNETİM DEMEYİZ SÜPER YÖNETİM DERİZ "ANLAYANA".
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    4 sene olmuş, daha rengi bile kararlaştıramamışsınız. Sarı-siyah mı? Sarı-Kırmızı mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (5 yıl önce)
    Genclerbirligi maçında Turnikelere sandık konulsun maça gelenler oy kullansınlar neticeye göre yönetim kalsın veya gitsin........
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Ben bu yazı yazanları anlamıyorum. Hangi hedef tutturulamamış da yönetim başarısız sayılıyor. Nasrettin hoca gibi, daha testiyi kırmadan çocuğu dövüyorsunuz. Kaybedilen maçlar Trabzonspor ve Fenerbahçe. İlk yarıda Beşiktaş ve Galatasaray bile bu üstüste iki maçtan bir puan alabildi. "Hayın Malatya" adeta burada yorum yapanlar için söylenmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • On numara yorum...Herşeyi anlatmış....
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    İsimlerini saydığınız malatyanın önde gelenleri 11 senedir nerdeydi acaba. Ahte vefa denilen bir duygu yok mu sizde? Bu kadar da nankörce davranılmaz ki!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    fener maçındaki entrikalar sizin başınızı yiyecek bu takıma bu şehre ihanet ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (5 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    İinsanlar hata yapabilir.Bunu ihanetle nitelendirmek son derece yanlış.Bu yorumları yapanların amaç ları ve. menfaatleri nedir anlayamıyorum.Yönetimin değişmesini isteyenler adaylarını çıkarsınlar boş.boş konuşmasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (5 yıl önce)
    Allah aşkına yönetim olarak çıkın Fenerbahçe maçındaki bilet konusunda hata yaptık özür dileriz deyin bu konuda artık küllensin. Bunu yapmayıp taraftarı birşeye saymadığınız sürece bu ateş sönmeyecek bilesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Keşke yönetim olsa, Kulüp Allaha emanet gidiyor. Bir tane doğru yaptığın yok,Adil.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (5 yıl önce)
    üç yılda iki şampiyonluk yaşattınız ama bir türlü adil gevrek ve yönetimine hep soğuk bakıldı.. demekki bu yönetimin eksikliği varki böle bakıldı.. yukarıda bi arkadaşın dediği gibi. mehmet ali aydınlar.. erman ılıcak.. ahmet çalık ve vahap küçük gibi. vizyonu olan ve her yerde lobisi olan kişilerin takımın yönetimine geçmesi lazım bence
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (5 yıl önce)
    Bu yönetim (!) anlayışıyla takımın buralara kadar gelmesi mucizedir. Profesyonel bir yönetim göremiyoruz, kimse işinin ne olduğunun bilincinde değil, hala öğreniyorlar. Öğrenen bir başkası da Teknik sorumlu Erol Bulut. İki haftadır fb ve ts'ye puanlar adeta ikram edildi, takım dağıldı. Yapılan transferler büyük bir fiyasko. Stadyum, reklam, takımın adındaki "Yeni" ön eki, renkler, arma vs. Bunları düzeltmeye kurumsallaşmaya dönük hiçbir girişim ve planlama bildiğimiz kadarıyla yok. Günü kurtarma amaçlı atraksiyonlar mevcut. Halbuki takım isminden, armasından ve renginden başlayarak efsanenin yerine geçerse şehir takımı sahiplenerek stadyumu doldurmaya başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    acilen m. ali aydınlar, erman ılıcak, ahmet çalık ve vahap küçük gibi malatyalı iş adamları maddi desteğe davet edilmeli en azından takıma sponsor olmaları noktasında ciddi baskı oluşturulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Onlarinda umrundaydi zaten. Bu saydigin adamlar destek olsa Malatyaspor batmazdi. YENI kimin umrunda....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekle sen bekle....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Varlığınızla,yokluğunuz belli değil.Ondandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Malatya'nın hiçbir maçını kaçırmayan ben, ts maçını bırakın izlemeyi, daha açıp da özetine bile bakmadım. Sizler stad açılışında bile trabzonspor formaları giyip aranızda maç yaptınız. Kardeş kardeş diye bağırdığınız trabzonun size bugüne kadar ne faydası olmuş? Hatta ellerindeki aytaç isimi yeteneksiz adamın maliyetinden kurtulmak adına oyuncuyu size kiralık gönderdiler. Malatya taraftarı biraz aklını başına alsın. Özellikle burdan derebeylerine sesleniyorum. Size zerre kadar faydası olmamış trabzonu kardeş edinmeyi bırakın da bu kulübe çok güçlü destek sağlayabilecek, her türlü imkanlara sahip Mehmet Ali Aydınlar'ın arkasında durun ve kulübün başına getirin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı malatyasporludur....işimize fbliler karışmasın sizene
    0
    0
    Yanıtla
  • Isine bak sen hadi sana kalmamis Malatyaspor. Sen git fenere yorum yap.icimizde ki irlandali...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (5 yıl önce)
    3 hafta sonra istifa eder.. 170 liraya ocak ayında memur-sen üyelerine 9 maçlık kombineyi dağıt.. öğrencinin harçlıklarını biriktirerek aldığı maç biletlerini görmezden gelerek kül hakkını hiçe say..ister düş ister düşme.. sen takımı malatyalıların değil, memur-sen'in takımı yaptın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Memursenlilere dağıt nasıl memursenliyim aldım paramla kötülükmü ettim bişey söyleyecekseniz bedava maça girenlere. Protokl trübünü dolu diye 4 geçmaç başlamasına sebeb olanlara söleyin memursenli uzaydan gelmedi malatyalı malatyasporlu vebalıymış gibi bahsetmeyiniz fb maçında hiçkimse doğru yapıldı demiyor memursenli kombineyi bedava almadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)Mustafak isimli kullanıcı yorumuna
    Doğrudur memursenliler uzaydan gelmedi, mübarek her deplasmanda akın akın Malatyayı desteklemeye gittiler o yüzdende yönetim sizlere özel jest yaparak bir sezon boyu 175 tlden kombine sattı, peki size bir sorum olacak Memursen üyesi olarak siz kaç deplasmana gittiniz Mustafak yada tanıdığınız memursenliler kaç deplasmana giderek Malatyasporu destekledi? Eşitlik istiyoruz neden memursene bu ayrıcalık tanınıyor, Malatyada normal sıradan bir vatandaşa neden bu fiyattan kombine satılmadı bir özeleştiri yapın bizler haksızmıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşa malatyaspor (5 yıl önce)
    MALATYASPOR SAHİSİZKEN KACANLAR SİMDİ TAKİM KAZANDİKCA AKBABALAR ORTAYA CİKMAYA BASLADİ.BASKANİM AKBABALARİ KOVALA
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşa malatyaspor (5 yıl önce)
    MALATYASPOR SAHİPSİZ ,KİMSE ALMAK İSTEMEZKEN TAŞİN ALTİNA ELİNİ KOYUP MALATYASPORU BU SEVİYELERE GETİREN BİR BAŞKANA KİM LAF SOYLERSE ALLAH ONU TAŞ ETSİN.HEM BASKAN ,HEM HOCAYLA SONSUZ SELAMLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Nerde o günler en kısa süre de inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat AKKOYUN (5 yıl önce)
    yuh,yuh,yuh bu tarz yazı yazanlar Malatya lı olamaz bu takım bir alt lige de düşse sizin gibiler için yetmez. ancak kulubün kapısına kilit vurulsa ancak durursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hic merak etmiyoruz zaten takimi mac biletLerini Fener yonetimi tespit ediyor sizlere gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Malatyaspor’un düşmesi için elinden geleni yapan Malatyaspor düşmanlarına inat Takımımızın ve yönetimin yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu takımı yoktan var eden,bugünlere getiren,elini taşın altına koyan Sayın Başkan Adil Gevrek tir.Bugün onun yerini dolduracak başka bir alternatifde yoktur.Sanki Ali koç başkanlığa adaymış gibi ya da reklam peşinde koşan sözde Malatyalı kimsede yok.Yine bir Haşim Karadağ faciası yaşatmayada kimsenin hakkı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadımoğlu (6 yıl önce)
    Başkanımızı yedirmeyiz ADİL Başkan bravoooo
    0
    0
    Yanıtla
  • biz yemiyoruz ...fenerbahçe ve Trabzon yedi, bu haftada yenilsin bu yorumu yapmanı isteriz ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (6 yıl önce)
    Yok baraj yükseldi küme düşme hattı şöyle böyle diyorsun, Yok istifa etmedik yalan dolan haber itibar etmeyin diyorsun. Ama Fenerbahçe maçı ile küstürdüğünüz o asil Malatya taraftarı ile ilgili 10 gündürlü bir tek bile cümle etmiyorsun Helal Olsun Başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri terece (6 yıl önce)
    Keşke istifa etsede Malatya ve Malatyaspor bir kurtulsa. Yakında kendini AKP'den millet vekili adayı bile yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Ozaman arada ses ver başkan 27 bin kişilik stada 8 bin gelince.trabzonspor 4 gol yenince ses ver.ses gelmeyince istifa ettin sanılıyor.Biliyoruz sen istifa etmezsin ;küme düşünce zaten birakirsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • İstesede bırakamaz zorla orada tutuluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse kimseyi zorla tutamaz.
    0
    0
    Yanıtla