SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Sadık'ı Görüşmeye Çağırdı

0
Güncellendi - 2018-06-08 17:56:33
Yönetim Sadık'ı Görüşmeye Çağırdı
A- A+ PAYLAŞ

  Evkur Yeni Malatyaspor'un genç defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, kulüp başkanı Adil Gevrek ile görüşmek için İstanbul'a gitti.

  Evkur Yeni Malatyaspor'da TFF 2.Lig'deyken gelen ve takımla şampiyonluk yaşayan Çiftpınar, Spor Toto 1.Lig'deki performansının üzerine koyarak, geride kalan Spor Toto Süper Lig'de adından söz ettirmeyi başardı.

  Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Çiftpınar, süreçle ilgili, "Adımın büyük kulüplerle anılması onurlandırıyor, yaşım daha 25. Bende büyük takımlarda olmak isterim. Şu anda bana gelen bir şey yok. Belki kulübümüze gelen bir şey vardır. Bunu başkanımız değerlendirir" açıklamasını yaptı.

  Memleketi Adana'da tatilini sürdüren Çiftpınar, kulübe gelen teklifler sonrası yönetim tarafından İstanbul'a çağrıldı. Kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme yapacak olan genç defans oyuncusu, çıkacak karara göre hedefini belirleyecek.

  Sadık Çiftpınar'ın Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • metin (5 yıl önce)
    Malatyaspor a sanırım para kazandıracak. hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Sadık tam büyük takım stoperi bizim gibi geriye dönüşü zor olan takımlarda bile geriye çok çabuk dönen sadık büyük takımlarda çok daha rahat kesici stoper olarak oynar hava toplarında zaten başarılı bir stoper iyi bir paraya verilmeli borç sıfırlanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (5 yıl önce)
    Bizler sadık iyi topçu derken, bir gazeteci çıkıp yerden yere vurmuştu. Acaba şimdilerde ne düşünüyor.
    0
    0
    Yanıtla