SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetim Uygun Görürse Giderim"

0
Güncellendi - 2018-06-27 17:15:28
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un tecrübeli oyuncusu Adem Büyük, "Direk gelen teklif var, ben bu teklifleri üstlerime iletiyorum. Bundan başkanında haberi var. Çünkü ben tek başına bir şey yapamam. bir sene daha kontratım var. Başkanımız ve yönetim kurulu değerlendirir, uygun görülürse giderim" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Adem Büyük, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyük, yeni sezona iki etaplı bir kamp dönemiyle hazırlanacaklarını ifade ederek, kamp döneminin sakatlık olmadan, iyi bir şekilde geçirmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, 2017-2018 sezonunun hem kendileri hem de kulüp adına çok iyi geçtiğini belirterek, "Gerçekten güzel işler yaptık. Herkesin katkısı en üst seviyedeydi. Tabi bazı şansızlıklardan dolayı da yüzde yüzümüzü veremedik diyebilirim ama genel itibariyle baktığımız zaman çok iyi bir sezon geçirdik. Yeni sezona başladık. Bu kamp dönemi futbolcular için çok önemli. Bu yapacağımız antrenmanlarla bütün sezonu götüreceğiz. Umarım en iyi şekilde değerlendiririz ve yeni sezona iyi başlarız" diye konuştu.

Takıma yeni katılacak oyuncularla beraber en kısa sürede iyi bir uyum sağlamak istediklerini dile getiren Büyük, "Evet eksiklerimiz var. Transferlerimiz olacaktır mutlaka. Aramıza yeni katılanlar olacak. Onlara da yardımcı olarak en kısa sürede aramıza alıp, uyum sürecini çok çabuk atlatmalarını istiyoruz. Çünkü bu özellikle yabancı bir futbolcu için çok daha önemli. Takıma katkı verebilmesi açısından kısa sürede uyum sağlaması önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

"ELİMİZDE EROL HOCA GİBİ İYİ BİR POTANSİYEL VAR"

Büyük, takımın teknik patronu Erol Bulut'un öngörüsü ve bilgisine inandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Geçen sezon ki hedefimiz gerçekçi olmak gerekirse ligde kalmaktı. Daha fazlası da olabilirdi. Bizim yaptığımız hatalar, dış etkenlerden gelen hatalardan dolayı ligi istediğimiz yerde bitiremedik ama hedefimiz ligde kalmaktı. Bu sezon aynı performansı sergilersek ki ben sergileyeceğimize hatta daha iyi olacağımıza inanıyorum çünkü Erol hoca (Erol Bulut) gibi elimizde iyi bir potansiyel var. O geldikten sonra takımın durumunun ne olduğunu hep beraber gördük. Bunu sezon başı kampını yapmadan, kendi bilgisi doğrultusunda gerçekleştirdi. Şimdi sezon başı kampını onunla geçirmemiz bizim için çok büyük bir avantaj olacak. Onun bilgisine, öngörüsüne çok inanıyoruz, özellikle de ben çok inanıyorum. Çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Tabi yapılacak transferlerle de alakalı. Daha sonra net bir şekilde hedef belirleyebiliriz. Ama şuan itibariyle yine orta sıralar gibi görünüyor. Yapılan transferlerden sonra net bir şekilde net bir hedef koyacağız."

"BÜYÜK TAKIMLARDAN TEKLİF ALMAK ÇOK GÜZEL"

Tecrübeli futbolcu, 'Seninle ilgili bir çok transfer söylentisi ve, önümüzdeki sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da kalacak mısın?' sorusuna, "Şuanda bir sene kontratım var, şuanda buradayım. Tabi ki futbol bu, yarın öbür gün ne olacağını bilemiyoruz, ama buradaki durum burada kaldım gibi görünüyor. Tabi ki büyük takımlarda teklif almak güzel bir şey. Ama şuanda tek düşüncem antrenmanlara başladık ve antrenmanlarımız sürecek, şuanda buraya odaklanmış durumdayım. Ama dediğim gibi, ilkönce benim bir sene kontratım var ve yönetimin  kararı doğrultusunda bu transfer gerçekleşebilir. Onun dışında dediğim gibi burada bekleyeceğiz ve zaman gösterecek" cevabını verdi.

"DİREKT GELEN TEKLİFLER VAR"

Transfer süreciyle ilgili kendisine direkt gelen tekliflerinde olduğunu aktaran Büyük, "Direk gelen teklif var, ben bu teklifleri üstlerime iletiyorum. Bundan başkanında haberi var. Çünkü ben tek başına bir şey yapamam, 1 sene daha kontratım var dediğim gibi. Ondan sonra başkanım, yönetim kurulu değerlendirir, uygun görülürse giderim. Ama bana şuanda şöyle bir şey yok, bana bu takımda, böyle haberler alıyorum, işte Adem yüksek maliyeti nedeniyle gönderme gibi haberler geliyor bana, böyle bir şey yok. Kimse bana gelip de ‘biz seni istemiyoruz, bu maliyetinden dolayı gitmeni istiyoruz’ demedi. Eğer öyle bir şey gelirse, tabiî ki oturur değerlendiririz, konuşuruz, sonuçta insanız, anlaşarak, helalleşerek ayrılırız, eğer öyle bir düşünce olursa. Ama şuanda öyle bir şey yok. Sosyal medyada da bunun için çok tepki aldım, ama dediğim gibi 1 sene daha kontratım var; şuanda buraya odaklanmış durumdayım. Ama önümüzdeki günlerde ne gösterir, onu bilemiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ramazan (5 yıl önce)
    Maşallah burada yorum yazan arkadaşlar futbol profesörü adem gibi futbolcuyu Malatya'ya zor getirirsiniz çok iyi para verirlerse belki ama girmesinden yana değilim iyi futbolcu sonucu etki eden tek futbolcu .
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (5 yıl önce)
    çok iyi topçu ama canı isterse oynuyo istemezse dolanıp duruyor.menfaatler doğrultusunda gitmesinde sakınca yok bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Bence git adem bu sene seni izlemek istemiyoz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    İnşallah gider. Adem Büyük ama futbolu küçük Çabuk yoruluyor,hemen kendini yere atıyor ve ruhsuz oynuyorsun bize çalışkan futbolcular gerekli..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hiç durma hemen git!
    0
    0
    Yanıtla