SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetimde Görev Dağılımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Kongre sonrası İdari Tesislerde toplanan yönetim ilk toplantısında belirlenen görevleri bir basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

Toplantıyı düzenleyen Malatyaspor Başkan Yardımcılarından Hakan Kodaman, çok kaliteli ve güzel bir kongre olduğunu belirterek, katılan herkese teşekkür etti. Kodaman, yönetimin kurulunun kamuoyunu bilgilendirme noktasında üzerine düşeni yapacağını, basını zamanında ve yerinde bilgilendireceğini anlattı.

Görev dağılımı şöyle oluştu:

Başkan: Haşim Karadağ, Başkan Vekili: İlyas Karahan, Başkan Yardımcısı (Teknik ve İdari İşler Sorumlusu): Mehmet Orhan, Başkan Yardımcısı (İstanbul Basın ve Medya Sorumlusu): Şaban Taçyıldız, Başkan Yardımcısı: Hakan Kodaman (Malatya Mali İşler, Basın ve Medya Sorumlusu), Başkan Yardımcısı (İstanbul Mali İşler Sorumlusu): İbrahim Nart, Sosyal İşler Sorumlusu: Mehmet Duman, Futbol Şube Sorumlusu: Mehmet Ali Cici, Genel Kaptan: Özcan Kayhan, Muhasip: Selahattin Dağıstanlı, İstanbul Kanadı Genel Sekreter: Ahmet Genç, Malatya Kanadı Genel Sekreter: Fahrettin Eserdi, Dernekler Sorumlusu: Nihat Utkaner, Sportif AŞ Sorumlusu: Nurettin Paşahan, Federasyon ve Dış İlişkiler Sorumlusu: Cengiz Polatdemir, Hukuk İşleri Sorumlusu: Av.Kenan Kulcu, Stat Sorumlusu: Serkan Birer, Mali Kaynak Sorumlusu: Cemal Fırat, Tesisler Sorumlusu: İrfan Özaslan, Sağlık İşleri Sorumlusu: Dr.İsmail Evren, Arge İstanbul: Zeynel Ustop, İstanbul Resmi Kurumlar Sorumlusu: Mahmut Karataş, Malatya Resmi Kurumlar, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Enes Tuncay Yarloğlueş.

SORULAR VE YANITLAR..
Kodaman, bir soru üzerine, birçok teknik adamın Malatyaspor’la çalışmak istediğini ve menajerler aracılığıyla teklif ilettiğini belirtip, bunu camianın büyüklüğüne bağladı. Kodaman “Ünal Karaman olabilir mi?” sorusuna “Kendisi Malatyaspor’da futbol oynamış, çok sevdiğimiz bir hocamız. O da olabilir diğer arkadaşlarımız da olabilir” dedi.

Kodaman, çalışmaların devam ettiğini belirterek “Şu anda acil önlem diye bir şey yok. Kırmadan, dökmeden, demagoji yapmadan kararlar almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız