SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetimde Herhangi Bir Sıkıntı Yok"

0
Güncellendi - 2017-01-16 03:17:52
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, “Yönetimde herhangi bir sıkıntı yok. Biz, birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle bu sene şampiyon olacağız” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da geride kalan üç yılda yönetimde değişikliklerin olduğunu ifade eden Gevrek, “Üç senedir buradayım. İlk sene, şampiyon olduğumuz yıl yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber olduk. Emek harcadılar, ikinci sene yönetimde olmadılar. Büyük emek harcadılar, onlarla yollarımızı ayırdık ama onlarda her zaman yanımızda oldular. İkinci yılda yapılan kongrede de yönetimde birkaç değişiklik oldu. Tabi yollarımızın ayrıldığı arkadaşlarımız oldu. Teşekkür ettiğimiz, işleri nedeniyle zaman ayıramayacak olan arkadaşlarımız oldu. Bu tür ayrılıklar olabilir ama burada asıl olan Malatyaspor’un birliği, beraberliğidir. Arkadaşlarımıza her zaman emeklerinden dolayı teşekkür ettik” diye konuştu.

Gevrek, son günlerde Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetimde istifaların olduğu yönünde çıkan söylenti ve haberleri de değerlendirdi.

Yönetimdeki isimlerle herhangi bir sıkıntılarının olmadığını dile getiren Gevrek, “Son bir hafta içerisinde maalesef üzülerek söylüyorum 1-2 arkadaşımız bizimle beraber olmayı istememiş olabilir. Bizim o arkadaşlarımızla herhangi bir sorunumuz yok. İşlerinden ya da fikir ayrılığından dolayı olabilir. Bunlar normal şeylerdir. Bu arkadaşlarımız, bu takıma emek verdiler, para verdiler, sahip çıktılar. Bizim o arkadaşlarımızla bir sorunumuz yok ama maalesef bunu fırsat bilen, bunu bir kriz haline getirmeye çalışanlar oldu. Bunlarda maalesef üzülerek söylüyorum Malatyalı hemşerilerimiz oldu. Bunu bir kriz haline getirmeye çalıştılar. İyi giden bir Malatyaspor’a ciddi bir şekilde yara vermeye çalıştılar. Bu durum bizi çok derinden üzdü” ifadelerini kullandı.

Gevrek, birlik ve beraberlik içerisinde Evkur Yeni Malatyaspor’u şampiyon yapmak istediklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Bizim rakiplerimiz var. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek zorundayız. Yönetimde olalım olmayalım, başkan olalım olmayalım, bütün ortak değerimiz Malatya ise, asıl olan Malatyaspor ise burada bir olup, birlikte hareket etmemiz lazım. Bu konuda da çıkan haberler var. Yol ayrımı olabilir ama bu arkadaşlarla herhangi bir sıkıntımız yok. Yönetimde herhangi bir sıkıntı yok. Biz, birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle bu sene şampiyon olacağız. Ama bu sizlerin desteğiyle olacak.”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, takıma doğru isimler kazandırmak istediklerini ifade eden Gevrek, “İki transfer yaptık. Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımız oldu. 1-2 transfer daha yapmayı planlıyoruz, belki üçü zorlarız. Ama iki tane önemli transfer mutlak yapmamız lazım. Biz, yapacağımız transferleri, transfer yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Takıma gelecek arkadaşlarımızın mutlak bu takıma katkı sağlaması lazım. Yapacağımız transferler biraz geç olabilir ama önemli olan doğru transferi yapmaktır. Hocamızın da düşüncesi de, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın düşüncesi de budur. Yapacağımız transferlerin takıma katkı sağlamasını istediğimiz için hassas davranıyoruz. Haber beklediğimiz birkaç isim var. İnşallah en kısa süre içerisinde doğru transferleri yapıp, yolumuza devam edeceğiz. Malatya’mızın birlik ve beraberliği için bir olmamız, diri olmamız lazım” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan (7 yıl önce)
    son 7 haftada altısında puan kaybetmişiz nasıl sıkıntı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Sayın Başkan ; iyi hoş güzel ifade ediyorsunuzda bu puan farkı açıldığında yapacağınız transfer veya transferler ne işe yarayacak.verilen paralar boşa gitmeyecekmi? MALATYA nın son maçlardaki kaybına bir bakın lütfen sizce mantıklımı?bir çelişki yokmu?5 maç kazanan ve daha sonra kazanamayan bir MALATYA dan söz ediyoruz bu işte bir kesat yokmu? yoksa başından beri ifade ettiğim gibi bulunduğumuz yere kazaramı geldik ve kazara şampiyon olmaktanmı korkuldu? inanın bir muamma..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (7 yıl önce)
    Yenimalatyasporumuza , bol şanslar diliyorum. Bu hafta 1 lig maçlarının yakına tamamını seyretttim. Emin olun bütün takımlar aynı birbirinden farkı yok. Altınordu genç bir ekip , en zayıfı, fakat takım oyunları iyi tecrubesizler. Eskişehirspor en iyisi, kadroları ve yedekleri iyi , tecrübeli oyuncular var. Diğer ekipler eşdeğerde, ikinci yarı çok sürprizli geçeçeğini tahmin ediyorum. Hiç bir maçın kesin favorisi yok. Sezon bitiminde sıralamanın değişebileceğini düşünüyorum . Sayın hocamız. Çok efendi bir insan, anlayışlı, yönetimi zor durumda bırakmak istemiyor. Ama gerçekleri muhakkak paylaşıyordur.sayın başkanımız Adil beyde gerçek ve doğruları konuşuyor. Olayın ciddiyetini biliyor. Tabii birde mali şartlar, bu kadar az seyirci ile oynamak Demek şehir katkı vermiyor . Çünkü. Aşa oynamak para ve yürek işidir. Her şeye rağmen EvkurYenimalatyaspor iyi yolda. İnşallah bu sene süperlige çıkarız. BAŞARILAR YENİMALATYASPORUMUZ. GÖNLÜMÜZ SENİNLE
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Yönetimde sıkıntı yok. Giden isimler ne verdiyse Teze Cami'nin orada cuma namazı sonrası para toplayıp ödeyelim.
    0
    0
    Yanıtla