SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetimden İstifa Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:47:15
Yönetimden İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı olmak için il başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek başvurusunu yapan Eyüp Sağlam, “Biz hayallerimizin ve rüyalarımızın Battalgazi’sini hep beraber inşa etmek için yola çıktık” diyerek, ilçeyi ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.

Parti il binasında, aday adaylık başvuru dosyasını AK Parti Malatya merkez ilçe Battalgazi Başkanı Osman Güder’e törenle veren Harita Mühendisi Eyüp Sağlam, yaptığı konuşmada, AK Parti il başkan yardımcısı olması nedeniyle resmi başvuruyu yapmanın bugüne nasip olduğunu söyledi.

Sağlam, “Biz hayallerimizin ve rüyalarımızın Battalgazi’sini hep beraber inşa etmek için yola çıktık” diyerek, ilçeyi ortak akıl ile yöneteceklerini kaydetti.

AK Parti Malatya merkez ilçe Battalgazi Başkanı Osman Güder ise, “Eyüp bey, partimize il başkan yardımcılığından istifa dilekçesini verdi. Ancak, aday adaylığı basına pek yansımadı. Teşkilatımızda uzun süre görev yapan Eyüp kardeşimiz, teşkilat başkanı olarak görev yaptı ve bundan sonra da bilgi birikimlerini belediye başkanlığında kullanmak istiyor. Allah hakkına ne hayırlı ise onu göstersin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız