SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetimden Transfer Açıklaması..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetim Kurulu adına bir basın açıklaması yapan Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, transfer çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Güçlü bir Malatyaspor oluşturulması için çaba harcadıklarını belirten Eserdi, transfer edilen-başka kulüplere giden-iç transferde anlaşılan ve görüşme yapılıp anlaşılması beklenen isimleri açıkladı. Bu arada, Celil'le 1 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.

Sivasspor’da top koşturan ve daha önce Malatyaspor formasını da giymiş Atilla Birlik, Samsunspor'un deneyimli ismi Celil Sağır ve Mersin İdmanyurdu’nda oynayan sağ dış oyuncusu Ulaş Çağlayan ile anlaşmaya varıldı. Bu oyuncular önümüzdeki sezon Malatyaspor formasını giyecek.

CELİL'LE 1 YIL..
Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ'ın İstanbul'daki ofisinde düzenlenen imza töreninde Celil, kendisini 1 yıllığına Malatyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli futbolcu, imza töreninde yaptığı açıklamada, ''2. Lig A Kategorisi'nde şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız'' dedi. Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ise 2. Lig A Kategorisi'nde şampiyonluğa oynayan güçlü bir ekip oluşturacaklarını söyledi.

Kendisiyle anlaşma sağlanan Celil, Malatyaspor'a geleceği için mutlu olduğunu, Pazartesi günü Malatya'da olacağını bildirdi.

Daha önce Eray Er ve Recep Asil ile anlaşılmıştı.

Türk futbolunun deneyimli isimlerinden Samsunsporlu Mehmet Polat ile prensipte anlaşıldı. Bu oyuncu, büyük ihtimalle, Malatyaspor ile sözleşme imzalayacak.

Sözleşmesi devam eden oyunculardan Bilal Kısa, Volkan Bekiroğlu ve Emrah Eren ile sözleşmesi biten Mert Korkmaz, Ömer Erdoğan, Fevzi Tuncay ve Hakan Arslantaş (Gençlerbirliği'nden kiralıktı, kulübüne döndü) başka takımlara gitti.

Malatyaspor'da Serkan Bensol ile Bülent Akın takımda kaldı.

Bu arada teknik direktör Hikmet Karaman'ın gelişini Perşembe gecesine ertelemesi nedeniyle, Perşembe günü başlaması beklenen çalışmalar Cuma'ya kaldı. Takım Cuma günü saat 10.30’da ilk antrenmanını yapıyor. Çalışma, Orduzu Pınarbaşı’nda gerçekleştirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız