SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetime Talibiz'

A- A+ PAYLAŞ

41 yaşında olduğunu, İstanbul'da ticaretle uğraştığını, ayakkabı fabrikası ve ayakkabı mağazasının bulunduğunu, kafe işlettiğini söyleyen Doğan Aydın (sağdan 2.) Malatyaspor yönetimine aday olduklarını açıkladı.

Aksaç Otel'de bir basın açıklaması yapan Aydın, Malatyaspor'un durumunun kendilerini üzdüğünü, bu nedenle yönetime aday olduklarını söyledi. Aydın, yaptığı açıklamada, "Eski yönetimlerle adımız geçmedi. Oluşturduğumuz yönetimde göreceksiniz ki hepsi yeni yüz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Zamanla daha net göreceksiniz. Malatyaspor'a yetecek kadar bütçemiz var. Gönül isterdi ki daha önceden buraya gelelim ama her şey bir süreç. Malatyaspor maalesef 3. Lig'e düştü. Malatyaspor'un yönetimine talibiz. Allah nasip ederde göreve gelirsek herkes bunu görecek" dedi.

Yönetimi işi bilen insanlardan oluşturacaklarını savunan Aydın, "Kafamızda oluşturduğumuz bir şey var. Bu işi çok iyi bilen insanlardan yönetimi oluşturacağız. Amatör ruhla geliyoruz ama profesyonel olarak çalışacağız. Malatyaspor'un hiçbir şeyinde gözümüz yok. Bizi yakından tanıyanlar Malatyaspor'u ve Malatya'yı ne kadar çok sevdiğimizi bilirler" diye konuştu.

Aydın, Malatyaspor üzerinden isim yapma gibi bir niyetlerinin olmadığını ileri sürerek, "Malatyaspor'dan bize gelecek 1 lira haram olsun. Biz, Malatyaspor üzerinden isim yapma peşinde değiliz. Malatyaspor'un içine düştüğü durum ortada. Biz içimiz kan ağladığı için buradayız. Kimseden 1 lira beklentimiz de yok. Malatyaspor'u layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. Mevcut yönetim takımı sahiplendi, bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu noktada kongre kararı alıp almamak mevcut yönetimin inisiyatifinde. Eğer kongre kararı alırsa biz Malatyaspor yönetimine talibiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız