SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetimi Yormayan Konu Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Ligi takımı Malatyaspor, bu hafdaki rakibi Kocaelispor maçı için tempo arttırdı.

Kulübün Pınarbaşı tesislerinde antrenör Sinan Alkış'ın yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Serkan Dökme, Mahmut Acar ve Zafer Demiray da katıldı. Sakat olan futbolcular takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç'in annesinin vefat etmesi nedeniyle Bosna'da olmasından dolayı katılmadığı antrenmanda futbolcular önce koşu, sonra yarı alanda maç yaptılar.

Diğer yandan, antrenmanı izleyen kulüp başkanı İlhan Kavuk, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Takımın içinde bulunduğu duruma üzüldüklerini ancak kulübün birçok badirelerden geçtiğini aktaran Kavuk, puansal manada daha iyi durumda olmaları gerektiğini, ancak istenilen puanların toplanamadığını aktardı.

Bu haftaki rakipleri Kocaelispor'u mağlup ederek tehlikeli bölgeye düşmemek istediklerini söyleyen Kavuk, "Saha ve seyirci avantajını kullanıp 3 puan alıp rahatlamak istiyoruz"dedi. Kavuk, bir yandan takımın başarılı olması için çaba gösterildiğini, diğer yandan ise kulübün maddi sorunlarını çözmeye çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Kavuk, ligin henüz bitmediğini, takımın aynı ciddiyet ile mücadelesini sürdüreceğini belirterek, “Futbolda geçmiş geçmiştir, biz önümüze bakıp kalan maçlarımızı almak için mücadele edeceğiz. Öte yandan önümüzdeki sezon için neler yapabileceğimizi kararlaştıracağız. Tabi forma şansı bulamayan ve fırsat bekleyen gençlerimize de bakmamız lazım” ifadesinde bulundu.

Taraftarlar eleştirisiyle bazı konularda demoralize olduklarını kaydeden Başkan Kavuk, “Bizde istiyoruz Malatyasporumuz iyi yerlerde olsun. Kulüp içerisinde neler yaşandığını pek bilmedikleri için, taraftarlarımız tarafından maç sonraları duygusallık olduğu için bir takım eleştiriler olabiliyor. Şu anda toplantılarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki sezon hazırlıklarını da yavaş yavaş düşünerek, mevcut şartlarımız içerisinde nasıl bir takım oluşturacağız bunu planlamaya başladık. Bizi şuan için yormayan konu yok. Şartları bilerek yönetimi devraldık. Bir şekilde mücadele edersek, birlik ve beraberliğimizi bozmadan sürdürürsek bu takım süper lig’e çıkar diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Futbolcu Selim Akbulut ise, henüz rahat olmadıklarını, bu nedenle bu hafta 3 puan alarak rahatlamak istediklerini dile getirdi. Futbolcu Selim, taraftarların cumartesi günü stadı doldurup, takımı 90 dakika boyunca destek vermelerini istediklerini bildirdi.

İstanbul'da uzun süre tedavi gördükten sonra dün Malatya'ya dönüp idmanlara katılan futbolcu Mahmut Acar ise, 2 hafta daha oynamasının zor olduğunu belirtip, sakatlığının düzelmeye doğru gittiğini dile getirdi.

Bu arada, Malatyaspor-Kocaelispor maçı biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi. Bilet fiyatları şöyle;
"Açık A, Açık B ve Misafir 1 YTL, Maraton 3 YTL, Kapalı A, Kapalı B, VIP Ön 5 YTL, Vip 10 YTL."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız