SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yönetimle Değerlendirme Yaptık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:48:22
'Yönetimle Değerlendirme Yaptık'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör Özcan Kızıltan, yönetim kurulu ile detaylı bir değerlendirme yaptıklarını ifade ederek, “Futbolcularımızla birlikte iyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum” dedi. 

Kızıltan, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına takımda yaşanan son durum ve gelecek süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, kötü bir hafta geçirdiklerini ifade ederek, “Yeni Malatyaspor olarak hiç istemediğimiz bir hafta geçiriyoruz. Yönetimle bunun değerlendirmesini yaptık. Tabi son haftalarda kadroda eksiklerimizde vardı. Taraftarların tepkisini de normal karşılıyorum. Onlarda bir üst ligi hedefliyor. Bu konuda çok haklılar. Bu aralar iyi sonuçlar almadık ama önümüzde uzun bir süreç var. Hiçbir şeyden kopmuş değiliz. Bende hemen işten bırakıp giden birisi değilim. Mücadele etmeyi seven bir insanım. Futbolcularımızla birlikte iyi bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İstifa etmeyi düşünmediğini kaydeden Kızıltan, şunları söyledi: “İstifa etmeyi düşünmedim. Takımlar kötü gidince maalesef ön plana her zaman teknik direktörler çıkar. Geldiğimden bu yana 3. Mağlubiyetimizi aldık. Şuana kadar bana hep destek verdiler. Bu zor süreçte de destek vereceklerini düşünüyorum.”

Kızıltan, takımda kadro dışı kalan futbolcu olmadığını belirterek, “Takımda kadro dışı kalan futbolcu var mı sorusuna cevap veren Kızıltan, “Kadro dışı kalan futbolcumuz yok. Bu puanları bu futbolcularla aldık. Oyuncularla ilgili inancımız kaybolmuş değil. Onlara inanıyoruz. Bazen futbolda böyle durumlar yaşanabiliyor. Yönetimle futbolcularımıza biraz daha güvenmemiz gerektiğini konuştuk. İstemeyen sonuçlar aldık. Bu sonuçların sorumlusu da biziz. Bunu da telafi edecek kişilerde biziz. Burada ekmek parası kazanıyoruz. İnanın bizlerde bu duruma çok üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin “Göztepe’den teklif aldınız mı?” sorusuna, “Kızıltan, “Göztepe’den teklif almadım. Herhangi bir takımda çalışırken böyle durumlarda hiç karşılaşmadım. Böyle bir şey yok. Ben Malatya’da çalışmaktan dolayı gurur ve onur duyuyorum. Burada elimizden geldiği kadar çalışmak isterim. Futbol sonuç oyunudur. İnşallah Allah bize güç verir ve bu durumun altından kalkarız” cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız