SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yönetimle Oturup Konuşmamız Lazım"

0
Güncellendi - 2018-05-09 19:03:18
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’u teknik direktörü Erol Bulut, 33. haftada deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçında alabilecekleri tüm puanları almaya çalışacaklarını söyledi.

Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki Galatasaray maçı hazırlıkları öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, şehir, kulüp, teknik heyet, yönetim ve futbolcular olarak ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini dile getiren Bulut, “Gerçekten kolay değil lige çıkıp kısıtlı imkanlarla bu duruma gelmek. Kadro derinliğiniz çok değil. Ara transferde de istediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Ona rağmen biz hiç bir zaman bırakmadık. Mücadelemize devam ettik. İyi oynamaya çalıştık. Çalıştığımız şeyleri sahada daha detaylı şekilde sergilemeye çalıştık ve bunu iyi yaptık” diye konuştu.

Ligde 40 puana ulaştıklarını hatırlatan Bulut, "Önümüzde iki maç daha var. Galatasaray ve Kayserispor maçları. Alacağımız 6 puan var. Alabileceğimiz tüm puanları almaya çalışacağız. Her zaman maksimum puanı almaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bulut, takımdaki geleceğine ilişkin ise “Malatya'ya ben ilk kez gelmiyorum. Teknik Direktör olarak görevime ben burada başladım. Daha öncede 2013 yılında da burada çalıştım. O zaman da güzel işler yapmıştık. Buranın milletine insanına o sıcak kanlılığına uyum sağladım. İyi ayak uydurduk. Bu şekilde devam ediyor. Tabi ki burada ki ilk teknik direktörlük görevimde başarılı olmamda çok önemli. Güzel tepkiler var. Taraftarda olsun şehirde olsun. Daha önce söylediğim gibi sonuna kadar burada olacağımı söyledim ve sonuna kadar burada devam edeceğim ama tabi ki konuşmamız gereken bir kaç detay var. Yönetimle oturup onları konuşmamız lazım. Çünkü geleceğe yatırım yapmamız lazım. Önümüzdeki sezon biz devam edeceksek bazı şeylerin değişmesi muhakkak gerekiyor. Çünkü olduğumuz yerde sayarsak sıkıntılar yaşar Yeni Malatyaspor. O yüzden üzerine koymamız gereken noktalar var. Konuşmamız gereken bazı noktalar var. Bunları yönetimle, başkanla oturup konuşacağız. Bu konularda hemfikirsek yolumuza inşallah devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bilgin (5 yıl önce)
    Ligin ilk yarisinda fenerbahce ye karsi oynattigin futbolu unutmadik!!! Ilk yarim saatte 3 lük oldun... sana tavsiyem yenimalatyaspor kendi yaginda kavrulan bir takim bu takimi kisisel komplekslerine alet etme ve bu takimi antipatik yapma... sonra sen cekip gidecen bizler aci cekecegiz!!! Sanane kimin sampiyon olacagindan fener formasini cikar üzerinden... malatyaspor nasil küme düsürûldu unutmadik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Şimdi top yönetimde, kısıtlı bütçe ile bu takımı kümede bırakmak her babayiğidin harcı değil. Burada hem yönetimi hem, teknik heyeti hem de futbolcuları tebrik etmek lazım. Bugünden tezi yok hemen önümüzdeki yılın çalışmasını yapmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)
    Erol hoca da yonetimde bir an once gitmeli onlar nedenini iyi biliyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende biliyorsun galiba, söyle de bizde bilelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (5 yıl önce)
    Teşekürler erol bey , ben lig başında ligi sekiz dokuzuncusu sırada bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    YONETİM VE BASKANİMİZ SİZLERE YALVARİYORUM.NE YAPİN EDİN HOCAMİZİ BİRAKMAYİN.EROL HOCANİN DİSİNDA HİC AMA HİC KİMSE BU TAKİMİ LİG DE TUTAMAZDİ AMA BASARDİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (5 yıl önce)
    Osmanlidan omar amiru,musa cağiran ,genlerbirliginden sesenyon duşunulebilir .iyibir kaleci ve bir on numara birde iyibir forvet ,bir defans da alinmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (5 yıl önce)
    Konuş ama biraz zor
    0
    0
    Yanıtla